Rudenelis parašė:
Paryškinau su b&w (life hack :D) tikrai matosi
O, geras hackas!
Rudenelis parašė:
Paryškinau su b&w (life hack :D) tikrai matosi
O, geras hackas!
Happywife parašė:
Kaip jus merginos galvojat? Normaliai čia ciklas?
Labas! As i kompanija su tokiu pat nenormaliu ciklu 😒 jau ryskejo, ryskejo ir nublanko, tikejausi piko siom dienom, o gavau va ka.. dariausi du testus skirtingom valandom, abu tokie pat blankus.. ziuresiu ka ryt rodys, jei dar blankesnis, tikriausiai galesiu nurasyt cikla anovuliaciniam.. o taip tikejausi, rugsejis tas menuo kai visad kibdavo 🥲

BusKaipBus11 parašė:
Labas! As i kompanija su tokiu pat nenormaliu ciklu 😒 jau ryskejo, ryskejo ir nublanko, tikejausi piko siom dienom, o gavau va ka.. dariausi du testus skirtingom va…
Pas mane jau antras toks ciklas, kad link ryškėjimo ir nublanksta kita diena... tai panašu, kad ovuliacija nelabai įvyksta..
BusKaipBus11 parašė:
Labas! As i kompanija su tokiu pat nenormaliu ciklu 😒 jau ryskejo, ryskejo ir nublanko, tikejausi piko siom dienom, o gavau va ka.. dariausi du testus skirtingom va…
Labas, pas mane toks pat ciklas buvo, bet jau supra tu kad per anksi ieskojau ov. Nes ciklas pasitade kaip ankščiau nors ir papildus vartoju. Nes Manila kad bus 28-30 bet testai tušti ir vis pilvą maudžia tai ateina manau mano dienos prieš tai ciklas buvo 34-35dienas ir va per anksti mečiau testuotis su testais nes jaučiu ov max ryškiai pagal pojūčius tik po 20cd bet jau testų nebuvo ir vyro šalia irgi tai šitą ciklą praleidžiu
Happywife parašė:
Šiandien 15 dieną. Gal man tada savaitgalį pasidaryt progesteroną?
Manau, kad jeigu turit galimybę pasidaryt, tai verta.
Giedrė. parašė:
Aš matau ir šiame![]()
Kartojau praėjus 2 valandoms, tai abu rodo:

Nustebino, kad easy@home ryškesnis, nei first response.
Jau susisiekiau su savo gydytoja, tai ryte einu darytis tyrimų.
Happywife parašė:
Pas mane jau antras toks ciklas, kad link ryškėjimo ir nublanksta kita diena... tai panašu, kad ovuliacija nelabai įvyksta..
Man preita cikla irgi ilgai ryskejo, bet va tokio stipresnio pablankimo lyg nebuvo 🤷♀️
O jus jau turit vaikuciu? Ar bandet kreiptis pas gydytoja? Kiek jau laiko planuojat?
Smurfetta3 parašė:
Labas, pas mane toks pat ciklas buvo, bet jau supra tu kad per anksi ieskojau ov. Nes ciklas pasitade kaip ankščiau nors ir papildus vartoju. Nes Manila kad bus 28-…
As testu vakar pasipildziau, tai testuosiuosi toliau 🫡
Bet tikrai keista, buvo ir kb pasirodziusiu, tai tikrai tikejausi jau piko ar arti to
Kaia parašė:
Dabar tik sekmingai iki galo
Sveikos, atėjau pasiguosti. Mėnesinės turėjo prasidėti tik už 6 dienų, vakar pradėjo šiek tiek teplioti. Galvojau 100 proc. implantacinis kraujavimas, kažkaip jau ir leidom su vyru apsidžiaugti, kad viskas eina gera linkme. Na, o šiandien ryte pajutau, kad tarsi kažkoks krešulys iškrito, ir pradėjau jau normaliai kraujuot. Tai, kaip suprantu, susirgau. Per visą gyvenimą nėra buvę, kad šitaip per anksti ateitų mėnesinės, visada nebent vėluoja... Tai tiesą pasakius jaučiuosi kaip su šlapiu skuduru per veidą gavus, lyg pasityčiojo kažkas...
Kaia parašė:
Abiejuose tikrai matosi
gal testų jautrumas skiriasi?
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai