GiedreG parašė:
Zinokit deje, katik gryzau pasidsriau dar du..tuscia..😫 sunervino negaliu
Eina sau nu ant tiek melagiai kad nera zodziu
GiedreG parašė:
Eina sau nu ant tiek melagiai kad nera zodziu
GiedreG parašė:
Tai gal tą, kuris ryskiai parode, daret neteisingai? Nes man buvo panasiai su testera. Ryškiai parode, bet buvau neteisingai atlikusi
Pupsika parašė:
Tai gal tą, kuris ryskiai parode, daret neteisingai? Nes man buvo panasiai su testera. Ryškiai parode, bet buvau neteisingai atlikusi
Visada vienodai visus atlieku
GiedreG parašė:
Visada vienodai visus atlieku![]()
Supratau. Gal ryt ryte pabandykite dar pasitestuoti 😊
Pupsika parašė:
Supratau. Gal ryt ryte pabandykite dar pasitestuoti 😊
Tai turiu tu paciu sheininiu kalna prasitestuosiu aisku 😊
GiedreG parašė:
Tai turiu tu paciu sheininiu kalna prasitestuosiu aisku 😊
O kodėl nenorit kitų firmų testukų bandyti? Aš asmeniškai išprotėčiau, jei man tokie melagiai rodytųsi
Beje aš šiandien vėl pasidariau, maniau, galutinį testą. Bet jis per 2 paras beveik neparyškėjo nuo pastarojo. Užklupo šiandien baisus pykinimas, tai gal dar viskas gerai. Bet ryt bandysiu kitos firmos testą, jau bus mm diena, tai tikiuosi viskas bus gerai. Neramina tokie blankūs testai, nes su pastaraisiais nėštumais jau kelios dienos prieš mm antra juostelė būdavo ryškumo kaip testinė. Šįkart aš labai įtari
vandenynai parašė:
O kodėl nenorit kitų firmų testukų bandyti? Aš asmeniškai išprotėčiau, jei man tokie melagiai rodytųsi![]()
Tai as nieko pries pabandyti, bet sakiau kitos firmos tik uztvirtinimui pirksiu..o dabar kaip ir prasmes nebematau kitam 😐
Kiek jum iki mm, kokios firmos testus darot?
vandenynai parašė:
O kodėl nenorit kitų firmų testukų bandyti? Aš asmeniškai išprotėčiau, jei man tokie melagiai rodytųsi![]()
Ateikit i liepinukus
Laup. parašė:
Ateikit i liepinukus![]()
Ar jau yra grupė? Neradau
Mamapavasaris parašė:
Ar jau yra grupė? Neradau![]()
Tikrai yra
galiu pakviesti jei reikia
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai