Happy_days parašė:
Vadinasi ovuliacija jau ivyko?
Jus rasete, kad jums dabar yra 4 dienos po ovuliacijos, ar sekete ja kazkaip?
Happy_days parašė:
Vadinasi ovuliacija jau ivyko?
FoxLady parašė:
Pagal kalendoriu, man rode jog ov bus geguzes 4d.
FoxLady parašė:
Ojjj... prasau cia nepriburti!![]()
![]()
![]()
Nors vyresniam amziuje, dideja dvynuku tikimybe... :/
Hehe 😁😁
Kadangi man jau virš 30 ,tai laikau čiūrikus ,kad pasiteisintu ta tikimybė ir gaučiau aš tuos dvynukus už visą laukimą🤞🏼😁
Nepasiduodanti parašė:
Kas dėl dvynukų,tai mano giminėj nemažai jų,tai yra tikimybė nemaža. Dar su pirmu nėštunu iškart labai stiprus hcg šuolis buvo ir pirmos apžiūros metu labai ieškoj…
Aš saviškiui kai pasakiau ,jog norėčiau dvynių pradžioj pasukiojo piršta prie smilkinio ,o paskui sako ai gal ir gerai butu du iškart turėt 🤞🏼
Maniosime parašė:
Mano vyras labai nori dvynukų 😄 dabar ir aš tą mintį prisijaukinau, nes iš pradžių sakiau nejuokauk taip prisijuokausi 😂 o norėčiau 2 vaikų skirtingų lyčių, mes net…
Labai idomu kokius sugalvojot?😊
Mes turime taip kaip svajojome porele, bet vyras sako mano svajone 3 vaikus tureti, nebuvau apsisprendusi as ar noriu 3 nes kadangi antras vaikas buvo labai neramus tiek diena tiek nakti nemiegodavo buvau labai isvargusi, dabar praejo laiko ir pagalvoju kad didele seima grazu ir vaikams smagu bus tureti broli ar sese. Sirdis jaucia jei pastosiu bus berniukas nezinau kodel 😁
Nayeli parašė:
Hehe 😁😁
Kadangi man jau virš 30 ,tai laikau čiūrikus ,kad pasiteisintu ta tikimybė ir gauč…
Mab 40,tad dvynukai būtu optimalus varijantantas. Žinoma,džiaugčiaus ir vieno sulaukus,bet pasvajot juk galima 😀
Su pirmu vaiku labai norėjau dukrytės, ėjau į echo ir atrodo jaučiu, kad mergytė, bet Dievas sužais taip, kad bus berniukas. Tadadam, buvo mergytė😄 Bet iki pat galo vis galvojau, kad per paskutinius echo pasakys, ups vis gi berniukas, nes ir anyta buvo labai į galvą įlindus "pamatysi, suklydo, bus berniukas", tai visus rūbelius neutralius teko rinktis, nebuvo džiaugsmo laukti 😬 Su antru labai norėčiau irgi mergytės, bet dukra sako, kad turės broliuką, tai matyt bus broliukas, kai kažkada bus 😂
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai