FoxLady parašė:
O man 4 dpo, toks nuobodus laikas, nieks nevyksta..![]()
Nuo 8 dpo gadinsiu testus, siek tiek veiksmo atsiras![]()
Tik vieną? Kitos nebrandžios buvo?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįFoxLady parašė:
O man 4 dpo, toks nuobodus laikas, nieks nevyksta..![]()
Nuo 8 dpo gadinsiu testus, siek tiek veiksmo atsiras![]()
FoxLady parašė:
Aha, kad organizmas atsigautu po hormonu, atsistatytu gimdos gleivine, cistos neaugtu ir pan, kitoms matau kelia ir po 2 ciklu, mano gyd sake 3 lauksime..
Tai tada teisinga, kad reikia palaukti. Geriau būti atsistačius, kad kai kelsit, kad būtų kuo palankesnės sąlygos kibti
Puikiausioji parašė:
Turejau viso 3 stimuliacijas, 3 skirtingus protokolus, bet su visais man uzauga tik 1 folikulas reikiamo dydzio
Zodziu nesistimuliuoja.
Mano amzius ir mazas rezervas
Kokie pas ka simptomai buna? 8-9dpo ir jau atleidzia krutine, pilvas maudzia kaip pries mm, o
mm pagal viska man po 3 d. Zinau, kad kai kas kimba, tai krutine man pleste plesia, o dabar jauciasi atoslugis ir toks liudesys
kiekviena cikla eini su viltim ir rankos pradeda svirti... pasiguodziau...
FoxLady parašė:
Turejau viso 3 stimuliacijas, 3 skirtingus protokolus, bet su visais man uzauga tik 1 folikulas reikiamo dydzio![]()
Omg nebūčiau pagalvoju, kad taip gali būt... o tai gal gali nestimuliuoti visai ir po vieną ištraukinėt kai subręsta
ashi parašė:
Kokie pas ka simptomai buna? 8-9dpo ir jau atleidzia krutine, pilvas maudzia kaip pries mm, o
Mėnesinės penktadienį, dabar dpo13, nuotaika šūdina, nulis net pritempto simptomo, testo nekartojau - ryt kartosiu. Bet šiaip krūtinė ne rodiklis, man su abiem nėštumais tik speneliai jautrėjo ir tai po kelių mėnesių...
Puikiausioji parašė:
Mėnesinės penktadienį, dabar dpo13, nuotaika šūdina, nulis net pritempto simptomo, testo nekartojau - ryt kartosiu. Bet šiaip krūtinė ne rodiklis, man su abiem nėšt…
13 dpo jau rodytų
Rožyte24 parašė:
13 dpo jau rodytų
Dabar padariau - baltas 😔😔😔
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai