karolmac parašė:
Sveiki! Esu 5 dienos po CP, viskas gija labai gerai, gal turite kokiu patarimų iš rūbų? Kad būtų patogu, nespaustų niekur. Nes kol kas nešioju dar aukštu liemeniu, …
Sukneles nešiokit, tai nespaus taip pilvo
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįkarolmac parašė:
Sveiki! Esu 5 dienos po CP, viskas gija labai gerai, gal turite kokiu patarimų iš rūbų? Kad būtų patogu, nespaustų niekur. Nes kol kas nešioju dar aukštu liemeniu, …
Sukneles nešiokit, tai nespaus taip pilvo
Antikute parašė:
skausmo nejausis o tas jutimas kitu dalyku toks labai bukas bus, as jauciau tik kaip mane pacia judino, vis kuna judino ir kad palengveja vaika isemus. Daugiau niek…
Supratau, ačiū, labai išsamiai papasakojote, tikrai daug naudingos informacijos gavau 😉
Blueberry parašė:
Turėjau cp 2-oje ligoninėje, po operacijos iškart veža į normalią palatą. Vyras prieš ir po cp buvo kartu. Vaikas taip pat visą laiką kartu, vyras rūpinosi, aš tik …
Vat šita dalyką ir sesė man pasakojo, sako pamatysi koks bjaurus jausmas... nu tai ką, sakau, pamatysiu 😀 o ką daryt...
Magija5 parašė:
Aš korsetą užsidėjau, kai jau reikėjo keltis, nes be korseto keltis, stotis labai skausminga buvo. Per pirmą bandymą atsistoti labai skaudėjo, išbalau kaip popieriu…
O geras, na tai reikia tikrai tada į tašę įsidėti, o jei prireiks....
Del jutimu operacijos metu - tai daroma tikrai ne tam, kad jums pratampytu zarnas. Siuolaikiniu CP siekiama sukurti kudikiui '' patirti'', kuo artimesne gimdymui.Vaisius slinkdamas gimdymo takais tikrai patiria daug trukdziu, to siekiama ir CP metu. Butent del to jauciat judesius, ypac soninius, nes operuojantis gydytojas imituoja slinkima gimdymo takais.
Nereikia to bijoti :
1.Tai trunka neilgai
2.Tikrai nejausit skausmo, tik lietima ir tampyma
3.Itikinkit save, kad tai daroma del NAUDOS jusu vaikui
Zivilekkk parašė:
Del jutimu operacijos metu - tai daroma tikrai ne tam, kad jums pratampytu zarnas. Siuolaikiniu CP siekiama sukurti kudikiui '' patirti'', kuo artimesne gimdymui.Va…
O geras, net nepagalvojau apie tai ❤ wow...
Metamorfozė parašė:
Kokioje ligoninėje jus operavo? 🙂
Kaip fainai, iškart į palatą su leliuku pas vyrą 😍 super
2oje, na klinikinėje dabar vadinasi.
vijukas parašė:
2oje, na klinikinėje dabar vadinasi.
Man irgi antroje darė CP vakar su bendra narkoze. Atsibudau palei palatos duris kur laukė vyras ir netrukus atvežė lelių. Vienas minusas -graudu žiūrėti kaip sunkiai vyrui sekasi tvarkytis su vaiku o padėti niekuo negali nes keltis neleido parą laiko. Be to, bent jau man skauda labai taigi pailsėti po gimdymo pirmą parą nepavyko.
nykshtuke parašė:
Man irgi antroje darė CP vakar su bendra narkoze. Atsibudau palei palatos duris kur laukė vyras ir netrukus atvežė lelių. Vienas minusas -graudu žiūrėti kaip sunkia…
Prasykit vaistu nuo skausmo - yra begale zindanciom. Ir stenkites kilt is lovos, kuo daugiau ''prasivaiksciosit' '-tuo bus lengviau.
nykshtuke parašė:
Man irgi antroje darė CP vakar su bendra narkoze. Atsibudau palei palatos duris kur laukė vyras ir netrukus atvežė lelių. Vienas minusas -graudu žiūrėti kaip sunkia…
Vaistų parašykit. Judekit. Dzin, kad skauda, greičiau atsigausite 😉
vijukas parašė:
Vaistų parašykit. Judekit. Dzin, kad skauda, greičiau atsigausite 😉
Nepakeiciamas daiktas yra dirzas po gimdymo. Uzsidejus ji iskart lengviau gyvent pasidare ir vaiksciot ne taip sudetinga.
nykshtuke parašė:
Nepakeiciamas daiktas yra dirzas po gimdymo. Uzsidejus ji iskart lengviau gyvent pasidare ir vaiksciot ne taip sudetinga.
Man jis nepasiteisino.
Visi stebėjosi kaip greitai atsigavau. Akušerės stabdydavo 🤣
Bet visoms juk labai skirtingai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai