2026.02.04 17:26 (prieš 5 mėn.)
Liepa321 parašė:
Ojetus, stiprybės jums ❤️ o nėštumo metu buvo kraujo spaudimas aukštas pvz ar jau kokie požymiai kaip baltymas šlapime? (Jei nenorit nepasakokit, tik įdomu ar staig…
Jei čia man klausimas. Tai pirmą nėštumą gydytoj nedažiūrėjo (labai nekompeteinga pasitaikė, gaila.kad to nesupratau) kojos buvo nežmoniškai patonusios, svoris staigiai.kilo, spaudimas buvo 140-160, vėliau ir iki 190. Baltymas kai atsirado jis sparčiai didėjo, po to.kai gydytoja suprato (nesuprato, tik pamatė šeimos gydytojos laišką, kad man blogai, nors prieš tai išplūdo kad nemoku tyrikų teisingai pasidaryti, o po šeimos gudytojos sakė reikia ligoninėje pasitikrinti) kad man blogai, realiai mažiau nei po paros pagimdžiau (cp) tai baltymai tikrino kas valandą ir jis vis didėjo. (Pasirodo apie mėnesį mažiausiai vienas inkstas buvo nustojęs funkcionuoti) . Bet renimacijoje per dvi paras viską atstatė ir jau atrodžiau kaip balerina. Tai rezultate.
Spaudimas
Tinimas
Nustojau šlapintis.
(Tie dalykai kuriuos pati pastebėčiau)
Trečiame mėštume viskas iš lėto, nes jau nuo pradžių buvau prižiūrima. Tai dėl to jau neprireikė reanimacijos 😅😅😅. Manau kad jeigu viskas tinkamai stebima per nėščiųjų patikras tai nenutinka staiga. Jeigu viskas nurašoma ant nėštumo ir nesigilinama tai gali baigtis ir staigiu gimdymu . Tad trečiame nėštume buvo gydytoja kuri pasakė aš nelabai stebiu nėščiasias labiau ginekologinius susirgimus, pasakiau kad mane rekomendavo jūsų buvusi kolegė (ji išėjo privačiai dirbti, ir kai pas ja buvau, sakė neverta tau lankytis pas mane nes negalėsiu suteikti tau visko ko reikia tavo nėštumui prižiūrėti) tad rekomendavo poliklinikoje keletą savo kolegių. Man visada išrašysavo kad turėčiau keis siuntimas kur man gali prireikti, ir aš viska ,,pati susižižrėjau" nes turėjau visą planą kuri davė antaklnio perinataliniam centre, ir jo laikiausi. Jau kai pasakė lėkti tikrintis į Santaras, tai taip pat ramiai galva, nes siuntimą turėjau, žinoma lankaisi kaip priklauso ir.poliklinikoje. tai šeip kai jau pati viską žinai ir supranti kas darosi +- gal šiek tiek lengviau, bet kai.žinai kad blogėja tada jau būna neramu. Aš net buvau jau išsiplovus išsiliginusi ankstuko rūbelius.