blizguteee parašė:
Jus taip pat sveikinu!!musu taip ilgai lauktas stebukliukas tai saugau
ir pergyvenu...
![]()
Matau, kad mūsų vienodai ilgai laukti stebuklėliai
blizguteee parašė:
Jus taip pat sveikinu!!musu taip ilgai lauktas stebukliukas tai saugau
ir pergyvenu...
![]()
Matau, kad mūsų vienodai ilgai laukti stebuklėliai
blizguteee parašė:
Balandzio 9 einu pas gine![]()
toritori13 parašė:
Tokia situacija, pries 2 savaites progrsteronas buvo 51.0 šiandien pasidariau 40.0 ... normos 29,6-106 pirmam trimeste. Ryt eisiu pas daktare . Bet labai neramu.
O kiek savaičių laukiatės?
egleMK parašė:
Sveikos, man 5 sav. su trupuciu, HCG auga puikiai, bet progesteronas per savaite nukrito nuo 48 iki 28... Pas gydytoja ryt, bet turiu Duphaston. Kiek galima isgerti…
Gerk db 1tabl ir pries miega viena, tada ryte vel. Prog kritinis, reikia greit uzkelt, bet duphas siaip silpnas yra, geriau butu grepetix ar utrogestan zvakutes. Gal dar merginos ka patars. Laikykis
tryskaktusai parašė:
Gerk db 1tabl ir pries miega viena, tada ryte vel. Prog kritinis, reikia greit uzkelt, bet duphas siaip silpnas yra, geriau butu grepetix ar utrogestan zvakutes. Ga…
Na esu beveik tikra, kad ryt gausiu recepta Utrogestanui, nes ir pirma nestuma vartojau ji. Bet gal kuri vilniete parduotu viena zvakute siai nakciai?
egleMK parašė:
Na esu beveik tikra, kad ryt gausiu recepta Utrogestanui, nes ir pirma nestuma vartojau ji. Bet gal kuri vilniete parduotu viena zvakute siai nakciai?
Cia pries pora dienu nare raimonduke112233 rase parduodanti Utrogestan 100 mg dezute Vilniuje. As ketinau pirkti, bet nusipirkau camelia vaistineje gepretix, kad nereiktu siustis. Tai jus uzklauskit tos nares. Duphastonas prastas, sintetinis progesteronas, geriau susizvejokit ka nors geresnio
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai