Sveikos, noriu prisijungti prie temos ir rasti paguodos. Man vasario mėn. prasidėjo labai keisti pojūčiai, neaiškūs skausmai skrandžio plote, refliuksas, troškulys, širdies permušimas, aš sau išsigooglinau kasos uždegimą, bet nuėjau pas gastroenterologą ir su kasa viskas buvo o.k. patarė pasidaryti helicobacter testą ir kraują. Tai testas buvo teigiamas, o kraujas rodė mažakraujystę. Man taip pat labai nukrito svoris pastaruoju metu. Prirašė man antibiotikų 2 savaitėms ir turėjau išvažiuoti į 3 savaičių komandiruotę, tad žarnos rijimas numatytas tik šį penktadienį. Žodžiu aš sau jau prisikalbėjau skrandžio vėžį ir paniškai bijau eiti tirtis, bet taip jau gyvenu 3 savaitę ir baigiu išprotėti iš baimės... jūsų visus pokalbius perskaičiau gal 3 kartus. Po antibiotikų kaip ir pagerėjo savijauta, bet man matyt dar iš streso sustiprėjo bet kokie pojūčiai. Dabar pavalgius atsiranda sunkumo jausmas, ryte nėra apetito ir labai pučia pilvą. Gerasias bakterijas geriu, gal susitvarkys kažkiek žarnynas. Na vienu žodžiu norėjau išsikalbėti, nes nuo panikos ir straipsnių apie vėžį jau važiuoja stogas...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus