Queen11 parašė:
Rašo pylori ++.O veliau apacioje raso pylori -.Tai nesuprantu,ar yra ta pylori ar nera🤦♀️
Tau va man dėl helicobacter ir kilo klausimas ar yra ,ar nėra . 🙈 O dėl gastrito skiriami kažkokie vaistai būna ?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįQueen11 parašė:
Rašo pylori ++.O veliau apacioje raso pylori -.Tai nesuprantu,ar yra ta pylori ar nera🤦♀️
Tau va man dėl helicobacter ir kilo klausimas ar yra ,ar nėra . 🙈 O dėl gastrito skiriami kažkokie vaistai būna ?
Sveikos, viena gydytoja (ne gastro, o ginekologė) man siūlo pavartoji Mastikos dėl helicobacter pylori (vienas kraujo tyrimas parodė, kad turiu šią bakteriją gerokai virš normų, kitas - kad šiuo metu ši bakterija neaktyvi). Bet pagal bendrą kraujo tyrimą jai atrodo, kad gali būti pas mane kažkas negerai su žarnynu (šiaip nieko nejaučiu blogo). Bet ar tą mastiką galima vartoti bandant pastoti? Gal kas žinote?
Mes bandome ivf pagalba, embriono įkėlimas į gimdą bus maždaug už dviejų mėnesių.
Karolina12345 parašė:
Sveikos, viena gydytoja (ne gastro, o ginekologė) man siūlo pavartoji Mastikos dėl helicobacter pylori (vienas kraujo tyrimas parodė, kad turiu šią bakteriją geroka…
Zinau kad zindant negalima jos vartoti tikrai,nes pati norejau.Gal vis gi susilaikyciau jeigu jau laukciausi.Neaisku ar tarkim nestumo metu vartojant mastika yra kazkokie tyrimai atlikti
Sveiki! Jungiuosi prie Jūsų su savo bakterija rasta... pirmiausia, apie vaistų vartojimą. Kaip jau supratau, ryte escadra 40, po pusvalandžio fromilid, užkandam, amoxicilinum. Vakare tas pats. Dienos metu- gerosios bakterijos.
Klausimas- ar biogaia gerosios bakterijos tinkamos? Ar po pietų tikslinga išgerti enterol kapsulę (nes stipriau pavalgius žarnynas choras, ir skystas tuštinimasis ima, todėl enterol vartojau iki pasirodant gydytojai, tai su tuštinimusi geresnė situacija nei be jo). Neužklausiau gydytojos tiesą sakant dėl šito...
strazdaniuke parašė:
Sveiki! Jungiuosi prie Jūsų su savo bakterija rasta... pirmiausia, apie vaistų vartojimą. Kaip jau supratau, ryte escadra 40, po pusvalandžio fromilid, užkandam, am…
Ryte escadra,tada pavalgykit .tada jau antibiotikai abu.Per pietus gerosios bakt.Arba enterol ir gerosios bakt.Biogaia silpnokos.
Rinkciausi linex 3 arba smebiocta,.
Queen11 parašė:
Ryte escadra,tada pavalgykit .tada jau antibiotikai abu.Per pietus gerosios bakt.Arba enterol ir gerosios bakt.Biogaia silpnokos.
Ačiū už patarimą! Įsigysiu šių.
strazdaniuke parašė:
Sveiki! Jungiuosi prie Jūsų su savo bakterija rasta... pirmiausia, apie vaistų vartojimą. Kaip jau supratau, ryte escadra 40, po pusvalandžio fromilid, užkandam, am…
Man prieš visus vaistus dar išrašytas yra ulcamed ,jis aptraukia skrandį apsauga ,kad mažiau kenktų vaistai .
mumrikaS parašė:
Negidyciau jeigu nejauciat nieko
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai