Popytė parašė:
Mano dabar buvo užaugus iki 15 mm beveik, bet kai iškart jau žinojom, kad fet bus, tai kas iš to endometriumo gražaus![]()
Kuriuos hormonus naudojote?
Popytė parašė:
Mano dabar buvo užaugus iki 15 mm beveik, bet kai iškart jau žinojom, kad fet bus, tai kas iš to endometriumo gražaus![]()
Mūza 28 parašė:
Leidaus 150 bemfola, citrotide ir paskutinis buvo diferilline
Popytė parašė:
tik užrašė pas M, o man ji nelabai🫣😂 visai nesutapo biolaukai😂😂
o bent ne man vienai nesutapo su M biolaukai, tai biski geriau pasijutau, nes galvojau, kad cia tik man "pasiseke"....
rutuska parašė:
o bent ne man vienai nesutapo su M biolaukai, tai biski geriau pasijutau, nes galvojau, kad cia tik man "pasiseke"....
Oi nee.. mandrumo įsikūnijimas🙃🙄 įdomu, kiek laiko D atostogaus.. man ji tobulybė🥰 labai susidraugavom kažkaip❤️
Popytė parašė:
Oi nee.. mandrumo įsikūnijimas🙃🙄 įdomu, kiek laiko D atostogaus.. man ji tobulybė🥰 labai susidraugavom kažkaip❤️
Drejeriene atostogose?
Klau parašė:
Drejeriene atostogose?
Man ketvirtadienį skambino akušerė ir sakė, kad nuo gegužės 9 berods išeina, nes man reikia echo apžiūros gegužės 11, tai tik M gali priimti.. ir susinervinus nepaklausiau iki kada jos nebus :/
Popytė parašė:
Man ketvirtadienį skambino akušerė ir sakė, kad nuo gegužės 9 berods išeina, nes man reikia echo apžiūros gegužės 11, tai tik M gali priimti.. ir susinervinus nepak…
Aš einu 16 d. pas kitą, nes dar nebus grįžus iš atostogu
Dziugee parašė:
Aš einu 16 d. pas kitą, nes dar nebus grįžus iš atostogu
😔 labai norėčiau, kad įkėlimą, jei bus galima šį ciklą, darytų D.. man kitos nekelia tiek pasitikėjimo 🫣🙄😅
Mūza 28 parašė:
Man net punkcija atliks ne D😔
Idomu kodel..
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai