maze86 parašė:
O geras,man tai neleido kitur darytis,liepe butinai pas juos vaziuoti. As irgi is kito miesto
Gavau ir aš jau 2,1😶, aišku nenustebino
maze86 parašė:
O geras,man tai neleido kitur darytis,liepe butinai pas juos vaziuoti. As irgi is kito miesto
Angels22 parašė:
Pas mane buvo 0,50 🙉
Tikrai liudna 🤨
maze86 parašė:
Pas mane buvo 0,50 🙉
Tikrai liudna 🤨
Ką dabar darysit? Man siūlė pasidaryti kažkokį ten gimdos tyrimą kodėl nekimba, dabar pas juos nemokamas(jis gal šiaip apie 800e kainuoja), bet reikėtų ciklą praleisti ir progesteroną leistis šitam tyrimui.. Aš gal noriu dar blokuotam cikle pabandyti, nedarėm.. bet čia su jais kartais sunku susikalbėti, daro kaip jie nori.
Angels22 parašė:
Ką dabar darysit? Man siūlė pasidaryti kažkokį ten gimdos tyrimą kodėl nekimba, dabar pas juos nemokamas(jis gal šiaip apie 800e kainuoja), bet reikėtų ciklą pralei…
Jums pasiule BeReady tyrima. Jis labai svarbus ir naudingas - parodo tinkamiausia laika embrionui ikelti, pvz. man parode, kad anksciau budavo ikeliama per anksti. Kartu su juo atliekamas ir bakteriju gimdoje tyrimas, kas taip pat yra labai naudinga, nes bakterija gali neleist implantuotis.
Kadangi ruosiantis tyrimui sukuriamas blokuotas ciklas, tai ir paskui ikelimas daromas blokuotame cike, nes gimdoje turi būti tokios pačios sąlygos.
As buvau viena pirmuju, kuri pas juos pasidare, labai apsidziaugiau, kai pasiule, nes kitos klinikos jau seniai BeReady daro, o bakteriju gimdoje iki siol Lietuvoje niekas netyrė, būčiau važiavus į Rygą.
Kelintas jums buvo įkėlimas?
Angels22 parašė:
Ką dabar darysit? Man siūlė pasidaryti kažkokį ten gimdos tyrimą kodėl nekimba, dabar pas juos nemokamas(jis gal šiaip apie 800e kainuoja), bet reikėtų ciklą pralei…
Tyrimas vadinasi beREADY. Kiek skaičiau jis neparodo, kodėl nekimba. Jo esmė yra nustatyti tiksliai (valandomis) implantacinį langą, kada gimda yra geriausiai pasiruošusi embriono įkėlimui. Dabar embrionus kelia vadovaudamiesi daugiau teorija, t.y. praėjus pilnoms 5 paroms nuo progesterono preparatų vartojimo pradžios.
Karolina12345 parašė:
Jums pasiule BeReady tyrima. Jis labai svarbus ir naudingas - parodo tinkamiausia laika embrionui ikelti, pvz. man parode, kad anksciau budavo ikeliama per anksti. …
Kaip atliekamas šitas tyrimas? Man pirmas kartas pavyko, bet persileidau, o dabar buvo 2fet nepavyke
Angels22 parašė:
Kaip atliekamas šitas tyrimas? Man pirmas kartas pavyko, bet persileidau, o dabar buvo 2fet nepavyke
Visas vienas ciklas skiriamas pasiruošimui tyrimui, tai yra tokių pačių vaistų, kurie vartojami ir FET cikle vartojimas. Apie 21 ir 23 ciklo dienas imamos gimdos biopsijos (be narkozės). Vienoms labai skauda, kitoms mažiau. Man vidutiniškai skaudėjo, bet mano gimdos gleivinė stora, tai dėl to ne taip ir labai skaudėjo.
Tai, žinoma, yra tik viena iš priemonių geram rezultatui pasiekti. Jei embrionai netirtu PGT-a ar PGD-a (o RMC tikrai netirti), tai galima išbandyti nors viską, bet jei embrionai genetiškai blogi nieko nebus. Bet tikrai siūlau padaryti viską ką galite
Aš jau po pirmo nepavykusio įkėlimo RMC dariau šitus tyrimus.
Angels22 parašė:
Man pries pirmą įkėlimą pasakojo apie šitą tyrimą, bet kaip suprantu tas tyrimas ilgai užtrunka kol gauni atsakimus kada ir kaip.
Kažkaip mastau su sekančiu ciklu isnaudoti tą antrą kompensaciją ir tiesiog pabandyti dar karta. Ir jei tas butu neigiamas,tuomet pasirasyti tam tyrimui. O ka jus galvojat?
Karolina12345 parašė:
Visas vienas ciklas skiriamas pasiruošimui tyrimui, tai yra tokių pačių vaistų, kurie vartojami ir FET cikle vartojimas. Apie 21 ir 23 ciklo dienas imamos gimdos bi…
Labas. Kaip ilgai laukėt šio tyrimo atsakymo?
Ar paskui pavyko FET?
maze86 parašė:
Labas. Kaip ilgai laukėt šio tyrimo atsakymo?
Ar paskui pavyko FET?
Ar pavyko FET dar nežinau
Reikėjo praleisti vieną ciklą, atsakymai ėjo per tą ciklą ir kito ciklo pradžioje, bet to kito ciklo pradžioje jau pradėjome pasiruošimą FET. Nutraukti nereikėjo, nes bakterijų ir dar kiti atsakymai buvo geri, o BeReady tyrimo atsakymai parodė, kad anksčiau man įkeldavo 15 valandų per anksti.
Beje, jei neklystu, šiems tyrimams bus pakviestos tik 200 moterų (tai yra Kauno klinikų atliekamas mokslinis darbas), tai nelaukit, kol nebebus vietos.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai