2025.12.22 21:38 (prieš 6 mėn.)
Įrašas perkeltas iš temos: Nėštumas po pagalbinio apvaisinimo
Meshka parašė:
Sirdis dazniausiai pajaucia kai susiduria su liga ir pamato kokia ji baisi. Mano vyras niekad nesirgo gripu, mano nestumo metu pirmakart susirgo, eiga buvo sunki, t…
Na žinot nebūtinai ta liga bus taip jau blogai. Aš ką tik persirgau gripu. Pora dienų buvo 38 temperatūra, sloga, gerklė ir tiek. Pergyvenau labai, kad šeima užsikrės, bet jie net neužsikrėtė, visa laimė. Vakcina taip pat apkrauna organizmą, gali laikinai susilpninti imunitetą, pasekoje to galima tą ligą lengviau pasigauti, kur šiaip net nepasigautum. Nėra viskas taip juoda ir balta, bet apie aliuminius ir autizmus čia jau kita teritorija, kur aš abejoju, ar čia mes bent viena turim kompetencijos suprasti pilnai tas skiepų sudėtis ir kaip jos veikia. Nenoriu nieko įžeisti, bet forumo narių analizė manęs neįtikina, kad pasėkmės gali būti tokios, o kiek domėjausi normaliais patikimais šaltiniais, aš tokios informacijos neradau. Mane daug labiau įtikina šeimos gydytojos komentaras, kad per savo praktiką, kuri nėra trumpa, nėra mačiusi jokių labai rimtų vakcinos komplikacijų.