Rutuli parašė:
Na net nežinau, viešbučiai nepigus , o dar bilietai. Per daug brangugaila biški. Bet poreikio neturiu didelio, tikrai nebūtina man. Nors ir liūdna, ir ilgimės l…
O tai kaskiek mazdaug grizta pas jus?
Rutuli parašė:
Na net nežinau, viešbučiai nepigus , o dar bilietai. Per daug brangugaila biški. Bet poreikio neturiu didelio, tikrai nebūtina man. Nors ir liūdna, ir ilgimės l…
Kukuskaas parašė:
Bendravimas nepasikeicia visiskai,pasiilgstam labai,tik va kai dirbi tas laikas greit praeina,ir ziuri kad jau gryzta..☺
Tai ir as galvoju, kai pradesiu dirbti gal bus kitaip, nes dabar tai labai sunku ir pasiilgstam vieni kitu...
juratelex parašė:
Na, dažniausiai du mėnesius laukiame, pasitaikę truputį daugiau nei du, retais atvejais tris mėnesius esam laukę.
O tai jūsiškis irgi grįžinėja ?
Rutuli parašė:
Na, dažniausiai du mėnesius laukiame, pasitaikę truputį daugiau nei du, retais atvejais tris mėnesius esam laukę.
Na dabar kol mazas vaikas tai grizta dazniau, i du men po savaite lt, arba mes pas ji vaziuojam savaitei kokiai.vasarai tai beveik 3 sav isbuna. Anksciau kol maxylio nebuvo tai kas men. as savaitgaliui skrisdavau arba jis i lt.
juratelex parašė:
Na dabar kol mazas vaikas tai grizta dazniau, i du men po savaite lt, arba mes pas ji vaziuojam savaitei kokiai.vasarai tai beveik 3 sav isbuna. Anksciau kol maxyli…
Na jo. Jei vaiko nebūtų buvę ,tada gal taip . O dabar ,nuo pajamų, nuo mokęsčių turimų daug kas priklauso. Juk mokęsčiai dideli, paskolos, mašina genda, namus dar remontuotis.Mes tokiai prabangai negalėtumėme leistis. Kad patys vasarą paatostogauti truputį, reikia dar pataupyti.
Rutuli parašė:
Na jo. Jei vaiko nebūtų buvę ,tada gal taip . O dabar ,nuo pajamų, nuo mokęsčių turimų daug kas priklauso. Juk mokęsčiai dideli, paskolos, mašina genda, namus dar r…
Na mokesciai ir paskolos labai daug atima pinigu, bet kaip be ju ir gyventi, todel ir reikia prisispausti arba kazko atsisakyti.
Sveikos
po keliu dienu ir as stosiu i jusu gretas. Vyras isvaziuoja namie lieku su 6 metu vaiku(nebioliginis mano sunus) ir kudikeliu pilve(23 savaites). Turetu grizti kovo pradzioje pora savaiciu iki gimdymo. Tada po gimdymo planuojam visi isvykti. Labai stresuoju, dar nestumo hormonai, silumos poreikis. Gyvenam name, daug darbu kuriais dalinomes krinta ant mano galvos, plius arteja kaledos. Kaip istveret pirmus issiskyrimus? Kaip susidorojot su blogom, liudnom mintim?
Sveikos mamos, sakykit gal jusu gretose yra mamu kurios lt nedirba tik vaikuti augina namie, o vyras uzsienyje dirba, kazi vaiko pinigeliai priklauso? Kazkaip neaisku man, nes socialiniam sako kreipkites kur vyras dirba toj salyje?Gal susiduret? Beje gal yra uzdara grupe?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai