KrisPe parašė:
niu ir dar vienas ;)
Sitas pasaka.!!O padeklus pirkai?
KrisPe parašė:
niu ir dar vienas ;)
Euforija parašė:
pirkau
Snieguolė parašė:
Krispe gal zinai naujų vaisinių ir skanių tortukų receptukų?![]()
kadžinok nžn,kažkaip nebebandžiau jokių naujų.aš dbr ant griežtos dietos dėl sveikatos
astukijus parašė:
o jau kokiu groziu prikelet![]()
![]()
![]()
KrisPes tai isvis tobuli kaip visada![]()
Ir sensites man labai grazutis![]()
![]()
KrisPe o tu pati ar patenkinta savo darbo rezultatu? kaip tau paciai atrodo ka galejai kitaip padaryti arba kas nesigavo? o gal jau nieko neprikibsi?![]()
na aš tai dariau taip kaip norėjau, aišku tobulumui ribų nėra, galėjau tvarkingiau ar darkaip, bet kas daro merginos žino, kad kai nufotografuoji visi trūkumaipasimato,ko realiai nesimato,o dedu čia, kad jūs pasakytumėte mano klaidas :)man vienaip atrodo kitam gal kitaip
KrisPe parašė:
na visas mases dedi tik aptepus tortą sviestiniu kremu![]()
gerai kad paklausiau!! aciu
KrisPe parašė:
na aš tai dariau taip kaip norėjau, aišku tobulumui ribų nėra, galėjau tvarkingiau ar darkaip, bet kas daro merginos žino, kad kai nufotografuoji visi trūkumaipasimato,ko realiai nesimato,o dedu čia, kad jūs pasakytumėte mano klaidas :)man vienaip atrodo kitam gal kitaip![]()
tai zinoma aisku kad nufotkinus kitaip atrodo nei naturoje, ir taip ne tik apie tortus bet ir aplamai
Net nzn kuo galeciau pakritikuot tavuosius kurinius
manau jaunieji liks labai patenkinti
pilvuke parašė:
gerai kad paklausiau!! aciu
nėra už ką, aš darau dbr sviestą su kondensuotu, ankščiau sucukraus pudra darydavau, yra įvairių tų receptų, šitie patyspaprasčiasi ;)
astukijus parašė:
tai zinoma aisku kad nufotkinus kitaip atrodo nei naturoje, ir taip ne tik apie tortus bet ir aplamai![]()
Net nzn kuo galeciau pakritikuot tavuosius kuriniusmanau jaunieji liks labai patenkinti
![]()
aš čia dariau vyro pusseserei, tikiuosi liks patenkinta..
nors jukskoniai skiriasi visų, nieko rinktis nenorėjo, tai aš pagal save padariau
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai