sirdute37 parašė:
Nu ka merginos labai, labai nedrasiai ateinu pasidziaugti ir as🥰 po 20 metu nevaisingumo ir laukimo Tr padare stebuka🙏 si stebukla padare dr. Emre🙏♥️ tai be galo nu…
Nuostabi naujiena!!! Aukit ir stiprėkit!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sirdute37 parašė:
Nu ka merginos labai, labai nedrasiai ateinu pasidziaugti ir as🥰 po 20 metu nevaisingumo ir laukimo Tr padare stebuka🙏 si stebukla padare dr. Emre🙏♥️ tai be galo nu…
Sunda parašė:
Aciu♥️
sirdute37 parašė:
Tos, kurios is Tr sekmingai auginat pilvukus, kaip yra - buvo su prg? Iki kurios sav leidotes? Ir ar is kart nutrauket? Ar mazinant?
Leidausi iki 12 sav.Liepė iš karto nutraukti,tai nutraukiau iš karto,nors bijojau.Tepliojimų nebuvo nei prieš,nei poto.Prieš tai sekiau pgr nors sakė nereikia,bet jaučiausi ramiau.
sirdute37 parašė:
Tos, kurios is Tr sekmingai auginat pilvukus, kaip yra - buvo su prg? Iki kurios sav leidotes? Ir ar is kart nutrauket? Ar mazinant?
Visus vaistus reikia nutraukinėt mažinant. Aš iki 16 sav leidausi. Po 16 kiek pamenu kažkas keičias, t.y ar jo tiek nereik ar jis gamintis pradeda papildomai...nebepamenu🙈 Ramiai auginkite pilvuką. Istorija nuostabi ir labai primenanti mūsų😁 Tik mes laukėm 10m. Ir sulaukėm❤️Viskas bus gerai!
Editukas2 parašė:
Leidausi iki 12 sav.Liepė iš karto nutraukti,tai nutraukiau iš karto,nors bijojau.Tepliojimų nebuvo nei prieš,nei poto.Prieš tai sekiau pgr nors sakė nereikia,bet j…
Man iseina 10 sav nutraukti is karto, todel labai neramu 🙈 man ir nesake sekti prg, sekiau pati, kad butu ramiau
Troja5 parašė:
Visus vaistus reikia nutraukinėt mažinant. Aš iki 16 sav leidausi. Po 16 kiek pamenu kažkas keičias, t.y ar jo tiek nereik ar jis gamintis pradeda papildomai...nebe…
Sakot reikia pamazu, bet vaistu plana delioja kordinatore, todel ir domiuosi , kitoms patirtimis
sirdute37 parašė:
Sakot reikia pamazu, bet vaistu plana delioja kordinatore, todel ir domiuosi , kitoms patirtimis
Koordinatore, negali delioti plano
kaip Dr Emre sako, ji ta ir paraso
SunMoon parašė:
Koordinatore, negali delioti planokaip Dr Emre sako, ji ta ir paraso
![]()
Taip, taip kaip daktaras sako, taip raso, bet ji parase iki 10 sav tik prg, tikiuosi viskas bus gerai
sirdute37 parašė:
Taip, taip kaip daktaras sako, taip raso, bet ji parase iki 10 sav tik prg, tikiuosi viskas bus gerai
Jums, lyg stimuliuotam kele, tai tikrai nereikia nerimauti, del jo nutraukimo
jei neramu, prg pasidarot ir ramu
sirdute37 parašė:
Man iseina 10 sav nutraukti is karto, todel labai neramu 🙈 man ir nesake sekti prg, sekiau pati, kad butu ramiau
Tr rekomendavo man rodos ar tik ne iki 10 sav. Dabar jau nebe pamenu. Bet su Lt gydytojo prieziura vartojau iki 16sav,nes tepliojo ir seip labai baisu buvo. Pgr sekiau pati savarankiskai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai