Kinderis2022 parašė:
Help!
Gal cia yra pedikiuro meistriu.. nuemusi geli pamaciau tokia situacija. Paspaudus …
Man panasu i gryba
Kinderis2022 parašė:
Help!
Gal cia yra pedikiuro meistriu.. nuemusi geli pamaciau tokia situacija. Paspaudus …
Man panasu i gryba
Kinderis2022 parašė:
Help!
Parašykite Gintarė Ca per facebook ji dirba su probleminiais pedikiurais Vilniuje, pakonsultuos.
Aciu, kad pasidalinote, parasysiu. 🩷
Neda.I parašė:
Parašykite Gintarė Ca per facebook ji dirba su probleminiais pedikiurais Vilniuje, pakonsultuos.
Raima 85 parašė:
Sveikos. Kadangi jau nebedaug laiko liko. Ar jau visos išsirinko vardus.. aš dar vis paieškose..gal kas pasiūlys mergaitiska varda 🙂
Mes irgi dar be variantų savo damutei 😀
Raima 85 parašė:
Sveikos. Kadangi jau nebedaug laiko liko. Ar jau visos išsirinko vardus.. aš dar vis paieškose..gal kas pasiūlys mergaitiska varda 🙂
Mano dukros vardas Izabelė. Labai gražus vardas Patricija 🙂
Raima 85 parašė:
Mes turėsim antrą sūnų, net neįsivaizduoju koks vardas bus🫣 atrodo tik primagimio vardas sukasi galvoje iš berniukiškų. Jei būtų buvus dukra manau būtų buvus Arija arba Luknė
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai