Mažylė1 parašė:
Turiu omenyje praeitą kartą, šį kur buvo, ar jūs darėte FET?
nea nesiūlė
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMažylė1 parašė:
Turiu omenyje praeitą kartą, šį kur buvo, ar jūs darėte FET?
nea nesiūlė
vazonelis1 parašė:
didelis ir nuoširdus ačiū Jums! Būtumėt šalia apkabinčiau 😌😌 labai gera, kai toks palaikymas yra 🤗🤞
Vazoneli, aš lygiai tokia pat emocinga kaip jūs, tikrai Jus suprantu, gerai kai šalia yra žmones kurie gali atvesti į sveiką protą...(kartais tenka net priimti atitinkamus sprendimus, kad nekelčiau kitiems neigiamų emocijų ir nebūčiau našta su savo viskuo...)
Tiesiog esame tokios natūros, kad del visko perdetai pergyvenam, sunku valdytis, tiesiog neįmanoma...
Bet nenustokit bandyti keistis ir būkit stipri ❤️🙏❤️
Ragdoll parašė:
As vietoj jūsų jei pasitvirtintų blogasis scenarijus, paklausčiau VK gydytojos, koks sekančio ivf planas, žinau kad jums VK viskas tiko ir patiko, bet nebūtų blogai…
Kokia puiki mintis... Manau tikrai dažnu atveju jeigu nepavyksta kažkas reikia nebijoti keisti klinikos ir daktarų, ypač jei kyla abejonių del vieno ar kito sprendimo 😉
vazonelis1 parašė:
nea nesiūlė
Tai gal būtų kažkiek padėję jūsų situacijoje 🙏
Mažylė1 parašė:
Turite per didelį atsparumą insulinui? Ir kokie papildai įdomu tai padeda išspręsti? Mano šiek tiek yra polinkis kaip supratau į tai.
Nera, tam papildu. Yra tik mityva ir judesys
SunMoon parašė:
Nera, tam papildu. Yra tik mityva ir judesys
Supratau.
Vazonėli1 gal bus įdomu paskaityt, ypač prieš kalbant su gyd dėl ilgo ar trumpo protokolo.
https://sam.lrv.lt/uploads/sam/documents/files/Nevaisingumo%20metodika%20SAM_2019-07-22.pdf
GyvenantiPuikiai parašė:
Gal galite plačiau apie save. Kas jau tirtasi, kiek laiko nepastojate, kokie vyro tyrimai, ar turite kokių gal ligų, kodėl galėtumėt nepastoti ir pan. Ar buvote pas…
GyvenantiPuikiai parašė:
Gal galite plačiau apie save. Kas jau tirtasi, kiek laiko nepastojate, kokie vyro tyrimai, ar turite kokių gal ligų, kodėl galėtumėt nepastoti ir pan. Ar buvote pas…
Kadangi neišeina pastoti 3 metai, tai ėjau privačiai pas ginekologę. Darė nuo A iki Z visus tyrimus, sudarė tyrimų planą,prieš metus turejau operaciją,laparaskopija. Viena kiaušidė prateka puikiai, kita vangiai. Vyro tyrimai puikūs. Kartojo tyrimus du kartus, kol pasakė jog nebeturi ką man pasiūlyti ir liepė kreiptis į Vaisingumo klinikas. Tai spalio 4d vykstame pirmą kartą į Santariškių klinikas. Pirmas pastojimas būtų man.
vazonelis1 parašė:
gavau PRG 53,43 nmol/l tai kaip ir neblogai visai![]()
Neblogai, bet as bandyciau dar pasikelti - pvz susileisti lubion papildomai.
Noretusi, kad butu apie 70 prg. Bent jau mano gyd sieke tokio skaiciaus
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai