2024.01.22 20:20 (prieš 2 m.)
Arijja parašė:
Sunku pasakyti. Mano abu ne6tumai pasitvirtino kai niekaip nekeičiau savo gyvenimo būdo, gyvenau taip kaip buvau pratusi. Su pirmu neštumu išvis visur laksčiau iki …
Pati to nežinodama labai pataikėte, nes tikrai nemažai negaliu suvaldyti, bet vis dar turiu tą "nu kaip čia šitaip???". Vis dar mokausi paleisti kontrolę.
Planning parašė:
Labas rytas🤗 Aš jau po punkcijos, gautos 23 kiaušialąstės, darys ICSI. Jei viskas ok, tai kėlimas gausis kovo mėn...
Linkiu puikių rezultatų! 🤞🤞🧡
Zooja parašė:
Ačiū merginos už tikėjimą. Šiandiena vėl po echoskopijos. Matė jau ne tik pulūslytę, bet ir embrioną. Bet.. atrodo įsikibo į Cezario pjūvio randą. Ir yra labai žema…
Labai svarbu tikėti savo žirniuku. 🧡
Max. parašė:
Sveikos. Planuojam ši ciklą FET natūraliam cikle. Spalį medikamentiniame nekibo. Lapkritį ciklas pasistume iki 32 dienų (būdavo 28-29), gruodį ciklas 32 dienos (ovu…
Mano FET ir ne natūralus. Klausiau, kodėl nedaro natūraliam, atsakė, kad ale sėkmės procentas taip didesnis. 🤷🏼♀️
BelieveInMiracles parašė:
Palinkekit sekmes..ziurejau video apie vaistu leidimasi kokia 30 kartu. Ir atrodo visvien,kad netaip kazka padarysiu..toks jaudulys apemes,ir dziaugsmas ir baime. N…
Aš labai irgi pergyvenau, vis atidėliojau leidimąsi (valandomis), bet tiesiog sau pasakiau, kad vis tiek reikia ir noriu to, nėra ko laukti. Vyras net nesuprato, kas įvyko. 😁😅
O, šiaip, didžiausios sėkmės ir kantrybės! 🧡🤞
Vasara93 parašė:
Sveikos 😊 pradedu nuo siandien klijuotis pleistrus Evorel 100 gimdos gleivines auginimui
ruosiames FET 🤞🙏🙏🙏 turiu nusipirkus brazilisku riesutu, grynu granatu ir…
Oi, kaip suprantu jus. Keliu granatų sulčių taurę už mūsų ateinančią sėkmę! 💃
Karolina12345 parašė:
Oj labai primenat mane, po pirmo nepavykusio karto ir as kaltinau save, per antra dariau viska... ir granatus valgiau (kuriu labai nemegstu) ir apie kiekviena produ…
Kiek pamenu, būtent jūs LAAABAI pavyzdingai viską tyrėtės ir dokumentavotės, turiu kaip pavyzdį net susiscreenshotinus. 🙈