2024.11.28 10:02 (prieš 1 m.)
ruta.ruta parašė:
O kokios dozes tai buvo? Ar nenukentėjo rezultatas nuo savavališko vaistų plano pakeitimo? Aš kai paskaitau tokius komentarus, man atrodo, kad man išvis tada vaistų…
Estrofem ryte ir vakare po 2 mg, PRG ryte 200 g. geriamo, per pietus leidžiamas, vakare 200 g.geriamo ir 200g vaginaliai. Jau po embryo įkėlimo geriamą prg vakare apkarpiau. Nenukentėjo rezultatas.
Paukščiukas parašė:
Jojo, tai jeigu dozes reguliuotis pagal save a tai kam isvis eit pagalbos, tai patys tada embrionus susikuriam patys isikeliam ir laimingai
Jūs truputėlį painiojatės tarp esmės ir koreaguotinų momemtų. Embrionų mes patys nesusikursim. Bet hormonų dozes gydytojai skiria standartines ir nesuka sau galvos, net neliepia tirtis kraujo. Tačiau, kai vartojant krūvą hormonų pasidaro blogai su kepenim, ima niežėti padus net, nebegali nieko valgyti, prasideda naktiniai skrandžio ir žarnyno skausmai, tada imi tirtis ir adekvačiai žiūrėti. Jei PRG rodiklis 150, tai ar tikrai būtina apkrauti virškinimo sistemą sugeriant PRG paskirtas piliules iki paskutinės? Nemanau.
Nebūkime aklos, klausykime savo organizmo, o ne tik gydytojų standartų. Dažnai mūsų organizmai nėra standartiniai