Dreamland parašė:
Man dare rygoj, skaudejo labai labai. Bet kitom buna neskauda, tai cia kaip kam.
Jau vien perskaičius Jūsų atsakymą, pilvas suspazmavo...
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDreamland parašė:
Man dare rygoj, skaudejo labai labai. Bet kitom buna neskauda, tai cia kaip kam.
Nenytė parašė:
Man irgi darė Rygoj tai žinokit mano atveju visiškai neskaudėjo kai ėmė, man nemaloniau buvo kol skėtiklį įstatė, nebijokit 😊 Galit išgert pusvalandį prieš procedūrą vaistų nuo skausmo kad ramiau būtų 🙂
donatan parašė:
Taip, teoriskai visi vaikai vienmeciai 😆 Keista labai... Ne, mums kele tik viena butent del to jog nenorejau dvyniu ... bet likimas iskrete poksta ir tas embrionas …
Tai net ne vienmeciai, o teoriskai jie yra neidentiski dvyniai 😃 nes is to paties ciklo kiausialasciu. Kazkur reals'a maciau, kad 10 metu skirtumas tarp sekmingu ivf ir sako "va mano dvynukai" 🤣
krismigas parašė:
Man paskirta ryt, testai neigiami🤦🏼♀️
Kaip Jus? Ar atlikote hcg?
GiedreG parašė:
Koks jusu rezervas? Pirmas ivf? Pas ka lankotes?
Pas mane 0.46 ir pirmas ivf
mano klinika Bak, Ziobakai
Luna13 parašė:
Man irgi darė Rygoj tai žinokit mano atveju visiškai neskaudėjo kai ėmė, man nemaloniau buvo kol skėtiklį įstatė, nebijokit 😊 Galit išgert pusvalandį prieš procedūr…
Žinokit,aš jau dabar susiplanavau nuskausminamuosius prieš procedūrą. Šiaip nesu lb jautri,bet baisu tai,kas nežinoma 🙂
migle0505 parašė:
Pas mane 0.46 ir pirmas ivfmano klinika Bak, Ziobakai
O koks Fsh? Kiek per echo mato folikulu?
donatan parašė:
sekantis ultr? Man FET atliko NW
Pirmas echo 6 sav, antras 8 sav, sekantis 10 sav, tada NIPT ir tada 12 sav santarose pagrindinis tas ug🤔 kas dvi savaites NW man dabar
Nenytė parašė:
Žinokit,aš jau dabar susiplanavau nuskausminamuosius prieš procedūrą. Šiaip nesu lb jautri,bet baisu tai,kas nežinoma 🙂
As nejautri, bet man taip skaudejo, kad sesute ranka dave ir spaudziau as ten jai 😅 gal priklauso kaip kas daro dar. Nu bet 20-30sekundziu isgyvensit, net as isgyvenau 😅😅
FoxLady parašė:
O koks Fsh? Kiek per echo mato folikulu?![]()
Fsh 4.76,na zodziu nieko gero
o mate tai 6-7 folikulus
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai