September7 parašė:
G isvis buvo neidomu mano pirmadienio hcg, tik pirmo reikejo, bandziau sakyt kad kartojau tai sake nesvarbu 🤷♀️
Taip, Jūsų atveju HCG jau nesvarbus, svarbiausia bus pamatyt širdies veiklą. Bet tai jau ne šios temos pamąstymai....
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
G isvis buvo neidomu mano pirmadienio hcg, tik pirmo reikejo, bandziau sakyt kad kartojau tai sake nesvarbu 🤷♀️
Taip, Jūsų atveju HCG jau nesvarbus, svarbiausia bus pamatyt širdies veiklą. Bet tai jau ne šios temos pamąstymai....
September7 parašė:
Laba, manau kad su tokiais hcg ner jau ko tiketis
Labai gražūs dideli skaičiai, ir šiek tiek nusiraminimui:
• Kuo didesnis skaičius, tuo mažiau prasminga tikėtis idealaus „dvigubėjimo“.
• Kai hCG pasiekia ~1500–2000 mIU/ml, jau dažnai echoskopijoje matomas gestacinis maišelis, ir nuo tada ultragarsas tampa informatyvesnis už hCG sekimą.
Nesigadinkit nervų, svarbu per kitą echo širdelės plakimas, ko jums ir linkiu!
Lilis parašė:
Mano hcg kovo 2 d., bet kaip manot ar 8 dpi hcg rodytų jau? Galvoju daryt ar ne ankščiau.
Hcg jau tikrai rodytu, ir testas jautresnis jau gal kazka rodytu.. kokios kokybes kelete embrionus?
September7 parašė:
Atsiprašau jei kažkam sugadinau nuotaiką, neturėčiau šitoj temoj su savo skaičiais vaidentis![]()
Jūs tikrai niekam nuotaikos nesugadinot, gadinatės tik sau ir dėl to labai gaila
September7 parašė:
Atsiprašau jei kažkam sugadinau nuotaiką, neturėčiau šitoj temoj su savo skaičiais vaidentis![]()
Viskas gerai, maziau darykite hcg. Zinau sunku sulaukti vizito
laukimas zudantis
September7 parašė:
Aš esu iš tų, kurios darosi 100 kartų hcg ir kiekvieną savaitę eina į echo. Labai suprantu, atrodo noris kontroliuot situaciją.
Pamačius tokius skaičius irgi nemenkai nusigąsčiau.
Bet forume ne kart skaičiau, kai hcg ir stojo, ir nekilo, vėl pasivydavo ir gimdavo sveiki vaikai. Ne visada viskas būna kaip iš vadovėlio.
Skaičiai jau dideli, ir pas jus vaikšto kalneliais. Visgi visus taškus ant i sudės tik echo. Ar atsiras gemalinė puslelė, ar atsiras širdelė. Aš matomai rašyčiaus kitą savaitę vėl į echo.
Labai laikau kumsčius, kad pavyktų, kad viskas būtų ok. Aš taip pat pergyvenčiau, taip pat bijočiau. Bet kolkas vaisius gyvas ir reikia pabandyti juo tikėt❤️
Izzabele parašė:
O kaip jūsų turtas laikosi? 🤞
Pirmas turtas miega,
antrą turtą bandysim balandį kelt☺️🥹 turim du blastukus.. reik tikėt jais..
September7 parašė:
As taip pat dariausi hcg net 10 kartu, ir i echo ejau plius pas dar kita ginekologe, nematau nieko blogo, kad stebite. Labai labai sunkus laikas, kai niekas neaisku, ir nezinai ar ten kazkas auga ar ne. Man tai nuo pat pradziu buvo tas jausmas, kad kazkas ne taip. Todel gal kai nebesivyste nebuvo taip baisiai skaudu
Mane tai nuramino ir tas nuejimas pas kita ginekologe, kuri taip aiskiai pasake ko tiketis ko ne, ir kitomis akimis pazvelge i mano situacija
Florencia parašė:
Pirmas turtas miega,
antrą turtą bandysim balandį kelt☺️🥹 turim du blastukus.. reik tikėt jais..
Oo kokios puikios naujienos! 🥰
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai