donatan parašė:
Mums irgi nesiule PICSI, cia mes pagrinde savo iniciatyva ir susiorganizavom nes vyro rodikliai buvo labai tragiski visais trimis punktais. Net kiekis nesieke 0,5 m…
Vis reik pačiam ir pačiam, ech. 😬
Mūsų viskas atrodo gerai, iki kol nematai DnR fragmentacijos. 😬
Kėlimų aš turėjau visokiuose cikluose, tame tarpe ir natūraliame, bet nieko.
September7 parašė:
Laba, deja mano neštumas nesivysto, kadangi labai daug ženklų buvo kad taip bus, tai ramiai reaguoju, aišku labai liūdna
G pasiule donorines tai manau ir patrauk…
September7 parašė:
Laba, deja mano neštumas nesivysto, kadangi labai daug ženklų buvo kad taip bus, tai ramiai reaguoju, aišku labai liūdna
G pasiule donorines tai manau ir patrauk…
Leiskit sau išjausti. 💚 Ir nors labai liūdna dėl jūsų, aš visgi džiaugiuosi, kad esat žingsneliu priekyje - turit ženklą, kad gali užsimegzti, tad dabar lieka rasti kaip išlaikyti. 💚
Vikii90 parašė:
Sveikos, vis galvoju apie artėjantį kitą ciklą. Jis turėtų prasidėti balandžio 4d., bus šeštadienis, vėliau velykos ir antra velykų diena, nu žodžiu viskas labai bl…
Šiaip visad turi šeštadienį budinčius. Tiesiog iš anksto pabandykit sužinoti kas budės.
Wagamama parašė:
O aš dar prisijungsiu prie klausimo dėl endometrito tyrimo Rygoje. Ar tuo pat metu galima atlikti ir uNK tyrimą? Gal dar kažkokių ten tyrimų yra, kuriuos vertėtų at…
Aš dariau LV, nes iš to pačio ir uNK padaro, o Lietuvoje, kiek domėjausi, jo nėra.
Mūza parašė:
Grįžtu po šeštadienio punkcijos. Iš 8 kiaušialasčių 6 buvo bradžios. Apsivaisino 4. Sakė šiuo metu 2 embrionai geresnės kokybės, 2 prastesnės. Man vis dar liūdna, j…
Pažįstamas jausmas... Bet pasitenkit rasti pozityvo. Taip, kažkas daugiau turi, bet kažkas ir mažiau turi, tad džiaukimės, ką turim pačios. Jei be PGTA, aš nebepripažįstu tų vertinimų geresnis/blogesnis. PGTA, kaip moterys rašė, nepraeina tobuline 5ukai, o iš ale ribinių 2utkų gimsta puikiausi kūdikėliai. 🌸