Anelle parašė:
Sveikos, mums šiandien vėl nukėlė fet, šįkart dėl to kad sergu (sloga, gerklė). Taip liūdna, jau antrą ciklą nukeliam...
Bet kodel blemba stabdo? Ech
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
Sveikos, mums šiandien vėl nukėlė fet, šįkart dėl to kad sergu (sloga, gerklė). Taip liūdna, jau antrą ciklą nukeliam...
Inanana parašė:
Man gyd sakė kad senas įstatymas prieštarauja konstitucijai o naujo dar nėra, tai realiai senas nebegalioja o naujas dar negalioja, nu absurdas
Karolina12345 parašė:
Merginos, PENKTAS FET (trys klinikos, dvi salys, keturi metai) - astunta diena po perkelimo - hcg 62,6. Nezinau kaip bus toliau, bet iki siol didziausia skaiciuka …
Didžiausi sveikinimai, tai yra nuostabu ❤️❤️❤️
Tik paantrinsiu, kad niekada nereikia prarasti vilties, mūsų dukrytė irgi po 5 FET 🤗
The Sea parašė:
Merginos, tos kurios ketinate darytis gimdos biopsiją NW, tai ji imama 19-21 c.d. 😀
man sake tiesiog antroj ciklo pusej
The Sea parašė:
Merginos, tos kurios ketinate darytis gimdos biopsiją NW, tai ji imama 19-21 c.d. 😀
O pas kuria gydytoja registruotis?
Va čia pagalbinio apvaisinimo įstatymo pakeitimas, tiksliau ten konstitucijos išaiškinimas dėl vienos str. dalies
https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/3712d001160611f08fdabd4950271e2c?csrt=16707535460058447032
Blink parašė:
Pas mane irgi buvo iš biopsijos patvirtintas lėtinis endometritas, antibus gėriau po 10-14d, dabar tiksliai neprisimenu. 3d. kažkaip mažokai atrodo...
Reiks paklausti, kodėl būtent tokį siūlo protokolą.
Wagamama parašė:
Mes irgi čia palikom 1 embrioną, niekur nedings ir pabėgom į užsienį![]()
Dėl endometrito tai, manau, reiktų sugerti visą kursą antibiotiku, jei jis tikrai …
Ai, nenoriu aš mokėti po to už saugojimą, kainos tik kyla.
O kad yra tikrai tai taip, kiek skaičiau, tai čia jau rimtas, nes pas mane yra 26, o +- traktuoja taip:
CD138 /10 HPF
0 normalu
1–4 ribinis
≥5 lėtinis endometritas
>20 ryškesnis uždegimas
Florencia parašė:
turejau 2 biocheminius, viena nekibima. Tirsim gimdos gleivine, vel is naujo kraujo tyrimai, konsultacijus pas imunologe, hematologe, kazkokie vaistai bus ryeqo, at…
Pas kokia jus gyd lankotes jei nespaslaptis? Kazkaip speju ir man panasus scenarijus laukia su sitais vaistais
September7 parašė:
O pas kuria gydytoja registruotis?
Mano gydytoja Vaigauskaitė, tai aš pas ją ir registravausi 😀
Edel parašė:
Reiks paklausti, kodėl būtent tokį siūlo protokolą.
O kuom nustate gydyti, kokiais antibiotikais? Jus Rygoje darete, taip?
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai