lore1mice2 parašė:
Labai patiko! Aš to niekada nebuvau skaičius, ne kartą esu rašiusi, kad kai aš pradėjau žindyti ir prierašiai auginti savo vaikus, prieš 16 metų, neskaičiau nei for…
Pagarba!
lore1mice2 parašė:
Labai patiko! Aš to niekada nebuvau skaičius, ne kartą esu rašiusi, kad kai aš pradėjau žindyti ir prierašiai auginti savo vaikus, prieš 16 metų, neskaičiau nei for…
Pagarba!
19901222aaa parašė:
Mamytes gelbekit, kaip 4 metu vaikui numusti temperatura be zvakuciu ?
Kiek temp?
O kodel nenorite zvakuciu? Sirupo irgi nenorit?
__
Geriausias budas be medikamentu - isrengti vaika ir sudrekinus ranksluosti pakloti ant kunelio (kad nebutu nealonu labai as dregnu ranksluosciu po atskira kuno dali vienu metu apkloju - 1 rankyte ir palaikau kelias sekundes, tada 1 kojyte, kita ranka ir t.t. Kakta, kakliuka ir pan.)
marie claire parašė:
O aš siūlyčiau valgyti viską, bet po truputį, nes maisto alergijos gan retos, daug dažniau vaikutį kamuoja paprasti diegliukai, mus nuo jų gelbėdavo mankštelė (susi…
Tikros alergijos gal ir retos (nors šiaip alergijų paplitimas yra apie 25%, o jei bent vienas tėvas alergiškas, tada, berods, apie 70%, bet tebūnie), vis tik jautrų kūdikio skranduką ir nesubrendusią virškinimo sistemą gali maistas paveikti ir "nealerginiu" būdu, o tiesiog sudirginti. Jei dirginama ilgai - gali išsivystyti tiek alergija, tiek laikinas išaugamas jautrumas tam maistui. Mamų praktika ir vis daugiau mokslinių tyrimų kalba, kad mamos maistas daug lemia. Net ir apie tuos pačius dieglius, kuriems ale priežasties nėra, krūvos mokslinių straipsnių - kaip atitinkama mamos dieta sumažina vaiko neramumą, verkimo ilgumą.
efigy parašė:
sakykite kodel vaikas nebenori imti kruties, anksciau kas 2 val valgydavom, db jei nk nedaryciau gali ir 4val praeit, yduodu tik apsnudusiai arba mieganciai, kas ci…
O Jūs esat tikra, kad vaikas alkanas? Jei taip, tai tada, kaip sakė kitos mamos - galimai krūties streikas, reikia imtis priemonių. Bet neatmeskit ir galimybės, kad vaikas paprasčiausiai paaugo, skrandukas didesnis, MP geriau suvirškinamas ir galima didesnė pertrauka tarp žindymų. Mano sūnus nuo dviejų mėnesių pradėjo kaip laikrodukas valgyti kas keturias valandas, o naktį darė 7-8 valandų pertrauką (gaila, toks ritmas neilgai truko...).
Netoleruoti ir būti alergišku yra du skirtingi dalykai...tiesiog dalinuosi savo patirtimi, susidaryta nuomone. Maniškei stiprių diegliukų nebuvo, dariau tik profilaktiškas makšteles ir valgiau viską viską tik žiūrėjau, kad nebūtų kažkuris vienas produktas ar grupė dominuojanti, plius netoleruoju laktozės tad pieno produktų mano meniu minimaliai, man rodos, nereikia anksčiau laiko sau alergijų prisigalvoti ir kaip jau esu kažkada anksčiau komentavusi stengtis turėti įvairių produktų ant stalo, kad maitinanti mama taip susirinktų visus reikiamus vitaminusBoružėlytė parašė:
Tikros alergijos gal ir retos (nors šiaip alergijų paplitimas yra apie 25%, o jei bent vienas tėvas alergiškas, tada, berods, apie 70%, bet tebūnie), vis tik jautrų…
Wile parašė:
Kiek ml turi suvalgyti mp dieju savaiciu ir 6 dienu mazylis?
www.tevu-darzelis.lt/Files/users/post-photos/image-jlk5q.jpg
Wile parašė:
O kaip galvojate ml pamatuoti?
Wile parašė:
Ne nu jus tai nenurimstat...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai