2021.04.13 17:58 (prieš 4 m.)
Žiogas_ parašė:
Šiaip jūs labai gražiai ir kantriai mokate diskutuoti. Bet čia jos priežastys kodėl neleidžia tai yra visai kitokios. Čia ji tik bando kažkokią rasti, kad rastų pri…
Taip, matau ir netikiu, kad pradėjo kitaip galvoti. Bando rašyt, nes mato, kad niekas nepalaikė ir bando taisyt padėtį. Man taip gaila to vaikučio, širdį suspaudžia, pagalvojus, jeigu su mano vyro vaiku būtų taip elgiamasi, jei ne aš būčiau. Juk tokia širdelė gera vaikų. Mūsiškiui 12 metų, nuo 4 metų esu su juo ir dar dabar kaskart susitikus, jis apsikabina ir paleisti nenori, kai susitikom po ilgesnio laiko (po pirmos bangos covid, kai visi bijojom dar nežinomybės, o jis kitam mieste gyvena), tai abu apsikabinę verkėm iš ilgesio, džiaugsmo. Ir tada supranti, kad tikrai padarei kažką gero, jei jis ne kad nemėgtų tėčio žmonos, o kaip tik myli ir vertina. Aš net neįsivaizduoju, kaip atstumti vaiką, o dar darželinuką. Protu nesuvokiama man. Nors pati vaikų neturiu, augau pilnoje šeimoje, bet na tai vaikas. Tyras ir nekaltas. Čia juk gyvenimas ir gali paversti jį košmaru visam gyvenimui. Aš nenorėčiau, kad kas mane prakeiktų, pyktų ant manęs. Nes vaikas paaugęs ir jaus tokius jausmus ir visko iš keršto padaryt gali. Iš pykčio ir pakenkti paaugęs tėčio vaikams.