jele25kr parašė:
Man irgi rekomndavo skiepus,nežinai kaip elgtis,man nulinė stadija,bet rašo kad radikaliai pašalinta,ir po 6men vėl ims tepinėlį.o dėl skiepų net nežinau,jų reikia …
Kompensuojami, bet tik vaikams 11 metu (berniukams ir mergaitems).
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįjele25kr parašė:
Man irgi rekomndavo skiepus,nežinai kaip elgtis,man nulinė stadija,bet rašo kad radikaliai pašalinta,ir po 6men vėl ims tepinėlį.o dėl skiepų net nežinau,jų reikia …
Kompensuojami, bet tik vaikams 11 metu (berniukams ir mergaitems).
juste- parašė:
Labas visoms, šiandien atėjo ZPV atsakymai, ZPV16 - teigiamas, esu šoke, drebu, ašaras braukiu..neistikėjau kad kažką ras, prieš porą metų tikrinaus ir…
Aš vakar gavau šią žinią irgi kaip iš giedro dangaus. Su vyru esam beveik 13 metų kartu, PAP tyrimą daro jau ne pirmą kartą, po pirmo gimdymo cezario būdu darė šį tyrimą nieko nerado. Prieš 5 mėnesius gimdžiau natūraliai, gimdymo metu įplyšo būtent kaklelis, po gimdymo praėjus savaitei prasidėjo komplikacijos, puslės infekcija, gėriau 10 dienų antibiotikus. Praėjus 3 mėnesiams paėmė PAP, tai rado pakitimų ir dabar susimokėjau 60 Eur, paemė tą ŽPV tyrimą, atėjo atsakymas, kad yra ŽPV16.
Su vyru faktas, kad seniau turėjome partnerių kitų, bet sako ŽPV išlenda, kai kūnas nusilpsta, bet kraujo rodikliai mano puikūs, vitaminų irgi, seniau dievaži ir alko vartodavau ir rūkydavau ir nieko nerasdavo. Mistika man šitas gimdymas ir situacija po jo...
Bignė1991 parašė:
Aš vakar gavau šią žinią irgi kaip iš giedro dangaus. Su vyru esam beveik 13 metų kartu, PAP tyrimą daro jau ne pirmą kartą, po pirmo gimdymo cezario būdu darė šį t…
Man irgi po gimdymo atsirado
turiu 35 tipą, buvo be pakitimų, darė kolonoskopiją - lyg tais viskas buvo gerai, dabar kartosiu vėl - ir vėl baisiai neramu :/
Bignė1991 parašė:
Aš vakar gavau šią žinią irgi kaip iš giedro dangaus. Su vyru esam beveik 13 metų kartu, PAP tyrimą daro jau ne pirmą kartą, po pirmo gimdymo cezario būdu darė šį t…
Ir man po itin komplikuoti Cezario atsirado. Prieš pastojant dariausi išplėstini testą ir neturėjau net žemiausios rizikos zpv. Taigi tikrai zpv yra apie imunitetą, kas visur ir rašoma. Jei stiprus imunitetas tai organizmas su juo sukovoja
Leyla parašė:
pas mane buvo 16, 18 tipai. viena ginė sako žaizdelė, kita pažiūrėjo ir sako jokia ten žaizdelė ir tikrai neims. Pažiūrėjo ir neėmė biopsijos. Nors dabar gal prašyč…
Pas mane buvo tiesiog pakitimai, tuomet atradi 16 ir 18 genotipus, paėmus biopsiją nustatė cin3 ca in situ tuomet iškart skubiai konizacija. Siūlyčiau nelaukti ir skubiai pasidaryti biopsiją.
Giedre.K. parašė:
Pas mane buvo tiesiog pakitimai, tuomet atradi 16 ir 18 genotipus, paėmus biopsiją nustatė cin3 ca in situ tuomet iškart skubiai konizacija. Siūlyčiau nelaukti ir s…
Čia buvo prieš 4m, jau daug kartų dariau tepinėlius, visada ateidavo neigiamas atsakymas bei ZPV nuo to karto nerasta. Tad tąkart gydytoja buvo teisi. Bet šiaip kitiems rekomenduočiau biopsijos prašyt, nes tikrai nežinai, kas čia bus.
Laba, man ir cia panasi situacija, kazkaip netiketina, nu pasakossiu nuo pradziu, dabar man tas laikotarpis kaip menopauzes, tris men nebuvo mm, registravaus pas gin .pas ja tik eile po dvieju men. Per ta laika susirgau du kartus kaip priklauso ,sergu kas 24 d, o kai atejo laikas pas gin., buvau ka tik po mm dar truputi tepliojosi ,gin tas nepatiko sako negrazus kaklelis, nu ok, aisku paeme du tirymus viena paprasta tep viena zpv, ir ka papr tyr. geras ,o po to paskambino sesute ir sako reikia registruotis ekoskopijai tolesniai apziurai, nes tipo zpv16 aptiktas, kazkaip man cia keista aisku jokiu su sveikatos nusiskundimu neturejau tik isskyrus kad nesusirgau tos kelis men., aisku db esu uzsiregistravus tai apziur su kom., bet galvoju reik paveizet siuntima israsyta nes lb noriu savo akim pamatyt ats , kad tiksliai matyciau patvirtinima(ar diagnoze(zpv-16), ir niekam nesuprantu ar cia kokia mano diagnoze
Joliuks123 parašė:
Laba, man ir cia panasi situacija, kazkaip netiketina, nu pasakossiu nuo pradziu, dabar man tas laikotarpis kaip menopauzes, tris men nebuvo mm, registravaus pas gi…
Aš perskaitau, kad nieko jums nerasta
Tai taip isein, kad sesute pamelavo,kaip cia isein ,as suprantu, kad ten kazkas tai daktarei nepatiko su tuom kakleliu kad truputi kraujings buvo ,bet tai normaliai pasneketu apie situacija kad reik ekosk., bet db paskambino ir sako kad ten yra tas zvp 16 , tu pasiskaityt kas tai yra internete ir registruokis tyrymui. Nu ziuresim kas cia toliau ...
Bet kaip nerviskai zmogu ed.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai