Ziwile@ parašė:
Gal dar po metu![]()
ai kiba dar permaza mamai gaila?
Ziwile@ parašė:
Gal dar po metu![]()
ai kiba dar permaza mamai gaila?
Ritela parašė:
![]()
Na as manau taipat, svarbu,kad ir va nepasako padaro reikaliuka,o dar nera to igudzio sulaikyti samoningai nera igudes,na smagiausia kad nuo pampersu subinukas nebekaista
o Gabukui kaip sekasi kaip auga mergyte?
![]()
Gabija neblogai
vakar ir šiandien parametrus išmatavom, ūgio jau 88cm, svoris 11kg. Sugalvojau siusiaus panelę ant klozeto sodint, jai patinka, man patinka, nereik puoduko plaut, bet kažkodėl antrą dieną kakų nedaro... Pamasažuosiu dar pilvuką ir tikiuosi iki mikrolaxo žvakutės reikalai neprieis...
Pavydžiu truputį Jums to jausmo pilve, kai visas banguoja, krebžda...
kai durdavo koja įsispyrus - skaudėdavo, bet dabar po tiek laiko labai to jausmo pasiilgau.
Sveikos mamytes jau visai laiko neturiu paskaitau ka parasot ir neturiu laiko parasyti. Mano maziausia "rankinukas" ant ranku ir ant ranku ir tu ja dar nesiok oi..oi..oi
Zinot gal jus facebook'e susikuria anketas ?jai taip gal ten galim pabendrauti ir nuotraukyciu daugiau
vis idomiau
Ziwile@ parašė:
Sweika kukuotuk.na suprantu,kad sunku,bet laikykis:-)as facebooce- zivile kisieliene:-)laukiu pakwietimo![]()
jau
Koshka parašė:
Gabija neblogaivakar ir šiandien parametrus išmatavom, ūgio jau 88cm, svoris 11kg. Sugalvojau siusiaus panelę ant klozeto sodint, jai patinka, man patinka, nereik puoduko plaut, bet kažkodėl antrą dieną kakų nedaro... Pamasažuosiu dar pilvuką ir tikiuosi iki mikrolaxo žvakutės reikalai neprieis...
Pavydžiu truputį Jums to jausmo pilve, kai visas banguoja, krebžda...kai durdavo koja įsispyrus - skaudėdavo, bet dabar po tiek laiko labai to jausmo pasiilgau.
Laikas Gabukui sesiuko ar broliuko gandriuko prasyti,kad atnestu
mes esam 89cm,13kg su biskiu :)smagu,kad ant klozeto mergyte daro
musu bijo sedeti.
IngaC parašė:
Nu jau duodasi pakankamai daug... Ypatingai vakare atsigulus, jau tenka guleti, pagal mazojo piliecio norus![]()
![]()
Gerai, kad nera problemu su didziuoju sunum, atsigula i lovyte ir miega, tai bent tieg gerai. Labai noriu pripratinti prie puoduko, kai gims antras butu daug lengviau jau... Na gal ir darzelis pades jei ka...
Man ir nakti ir diena rodos vaikas ne nemiega o tik ramsto kojytem, rankytem,pilvas nedidukas oda tempias rodos pilvas plys jei kur rimciau isiremia
rytoj eisim pas ginekologes,sake reiks i echoskopa,gal pasirodys kas pilvelyje gyvena si karteli
juokiames su vyru,kad pasakys: turesit sesute tik su kamuolukais tarp kojyciu
labai noretume mergytes sako daug kas kad mergytes ramesnes auga, dantukai dygsta lengviau..o su Tomu kaip dantys taip naktys kas valanda,dvi turi keltis vaikas nepamiega,net zvakutes nepadeda
taip ir daiginam dantis naktim nemiegodami
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai