zuikelis112 parašė:
ir ricina ir cemeryciu vanduo ir zibalas kiausiniai uojetau vardint viska galeciau. pas tetuka mano reti ir tokie kudikiski plaukai tai matyt genai bus![]()
Matomai taip.Gerai , kad man genai i mamą ne i tėvuką ,o būtų plikė
zuikelis112 parašė:
ir ricina ir cemeryciu vanduo ir zibalas kiausiniai uojetau vardint viska galeciau. pas tetuka mano reti ir tokie kudikiski plaukai tai matyt genai bus![]()
Matomai taip.Gerai , kad man genai i mamą ne i tėvuką ,o būtų plikė
pieva76 parašė:
O dėl ko vėl i ligoninę?
del vaiko traukuliu
ruta37 parašė:
del vaiko traukuliu
Sveikatytės jums !!!
Miracle1704 parašė:
Sveikos mamytes sveikinu visas jau pagimdžiusiasturim problemele gal kas galit patart,pas mažiuka atsirado ant papuku guziukai ir ant vienos ir kitos kruties at…
Na šiaip maitinant mp tai būna tie pabrinkimai tiek berniukam tiek mergaitėm
Sveikos mamytes. O mane siandien su mazyle pagulde i santariskes
Siandien vaziavom i poliklinika pasitikrint, pasvere mazyle ir ji per daug svorio numete, pasirodo po ligonines jai dar svorio nukrite
valgom kas 2-3 val, pienas is krutines bega, kartais po nakties visa maike slapia. O pasirodo kad pas mane jo beveik nera ir vaikas pusiau alkanas. Nors ji gan rami budavo. Db leidzia gliukoze ir maitina misinukais. As soke, negalvonau kad taip galetu buti. :-((
Andzela27 parašė:
Sveikos mamytes. O mane siandien su mazyle pagulde i santariskesSiandien vaziavom i poliklinika pasitikrint, pasvere mazyle ir ji per daug svorio numete, pas…
tai pienas bego bet vaikas nevalge jo? nelabai supratau
Andzela27 parašė:
Sveikos mamytes. O mane siandien su mazyle pagulde i santariskesSiandien vaziavom i poliklinika pasitikrint, pasvere mazyle ir ji per daug svorio numete, pas…
Vargsiuke, as irgi ne nepagalvociau, kad taip gali but. Stebet reiks svori, hmmm....stiprybes jums !!! :*
zuikelis112 parašė:
Priespienis begdao jei gerai supratau, oa mazyle gal patongedavo ta tikraji pienuka traukti, nes jis dauk riebesnis ir sunkiai traukiasi. Maniske lig siolei nervuojasi kai reikia paciai pasidarbuoti
zuikelis112 parašė:
Valge kas 2 val, po 40 min, bet pasirodo jo ten nebudavo beveik.man paciai sunku suprast,nes kaip valgydavom ir pamesdavo kruti visada budavo pilni zandai pieno.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai