2015.06.02 17:31 (prieš 11 m.)
belladonna parašė:
Maximos maistas šlamštas, bet mieste neturi dirbantys skubantys kito pasirinkimo, turguj nepatikima, nebent perki reguliariai iš to pačio patikimo žmogaus.. Iš toki…
aga sneku su kaimyne cia ana diena ji sako as tai tik turgelyje perku is tos pacios moters visad mesyte kur ji pati augina, o mano vyras ir juokiasi sako aha ir kas savaitgali turi po kumpius po n skaiciaus soniniu nugariniu ir tt
tai zinok pas mus is vln ir perka
ir dar kai pertekliaus neisparduodam per savus, nes tarkim aviu pas mus banda virs 100 yra ir avys eriavedes atsiveda po 2-3 eriukus buna, tai atvaziuoja ten toks zmogus is vln ir paima is musu ir veza i vilniaus ten kazkoki restorana
gabi81 parašė:
Na pardese kainuoja bet uzauginti kainuoja dar brangiau
tik va kad sakau zinai ka valgai.
na jo uzauginti kainuoja, nes ir dbr karve atsivede dvynukes mergytes leki pirkti papildu kad ji turetu pienelio tom mergytem
zodziu viska ziuri kaip kas geriau
avys musu ekologines, tai oj kiek su jom reikalu negali naudoti jokios chemijos tarkim auginant avizas piktzoliu negali purksti ir tt ir jom vitaminu reikia leisti kad nesirgtu kad stiprios butu
jei imtu sirgti ptfu ptfu ptfu tai nei vaistu negali duoti.. neduok dieve koki pazeidima padarysi tada sankcijas taikys ir tt, bet ir pats zinai ka valgai..
agna09 parašė:
o koks buvo atsakymas esat persirgusi?;)
tiksliai man nieko nekomentavo, man tik visad pasako kad atsakymai tyrimu yra geri ir tt, o daugiau as nesigilinu jei gerai tai gerai