Mokipas parašė:
youtube ir bieberis visagaliai![]()
Ta prasme? Nes mano irgi net 2 sekundziu neisbuna.
Mokipas parašė:
youtube ir bieberis visagaliai![]()
Marijuke24 parašė:
As taip pat duodu ziureti filmukus ( masa i medvev) per youtube, kitaip nepabuna;)
Adria parašė:
Pasidalinkit mamos,ar jusu vaikuciai ir taip sedi vezimukenesuprantu ar jis cia man sedet taip megsta at cia vezima reik keist
nu jis man sedi toks s…
Maniskis lygiai taip pat sudribes sedi ir pagalve dejau ir ko tik nedariai visvien jis sitaip o jai pasodini gerai tyciai nusivaro i sudribusio poza
Marijuke24 parašė:
na per youtube paleiskit megiamas daineles. pvz. maniški veikia Selena Gomez, Justim Bieber ir visas kitas popsas
Teletabiai. tris kart inhaliuodavau minimum po 5 min
gretaxs parašė:
Maniskis lygiai taip pat sudribes sedi ir pagalve dejau ir ko tik nedariai visvien jis sitaip o jai pasodini gerai tyciai nusivaro i sudribusio poza![]()
Reiks vaziuot i parduotuve paziuret kaip kiti vezimai,sakau gal nugaros atlosas ne toks stacias
kitus vaikus kai auginau tai buvo per buomele toks kaip skirtukas(nezinau kaip vadinas)bet gal supratot
tai dirzu visai nenaudojom ir gerai sedejo,o cia butini dirzai nes per apacia isslystu
Mokipas parašė:
na per youtube paleiskit megiamas daineles. pvz. maniški veikia Selena Gomez, Justim Bieber ir visas kitas popsasTeletabiai. tris kart inhaliuodavau minimum po …
Mes nepratinam prie multiku..isvis prie tv. O muzika kada groja jis eina sokti..ir niekaip mums neiseina.
nestuke34 parašė:
O kokios firmos jusu inhaliatoriai,ar nebijo vaikuciai garso,nes siaip kiek klausinejaus microlife ir omron inhaliatoriai niekuom nesiskiria,tik firma ir kainos,tai…
Mums keturiose vaistinese rekomendavo pirkti Omron. Sake patikimesnis, nors kaina mazesne. Garso nebijo. Jis nera didelis. Uzsideda kauke, nukreipiu demesi i zaisliukus, krastutiniu atveju i reklamas per tv ir inhaliuojames.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai