gabi81 parašė:
Gerai kad man 6dieneles beliko:)vistiek daug atrodo![]()
O pas mus echo daro kad patvirtintu nestuma ir tik 20 savaite jei viskas gerai
gabi81 parašė:
Gerai kad man 6dieneles beliko:)vistiek daug atrodo![]()
O pas mus echo daro kad patvirtintu nestuma ir tik 20 savaite jei viskas gerai
Buvom mums linksma istorija poliklinikoj
Is draugs pasiskolinau kombi, nes atsalo orai, o as dar nebuvau nusipirkusi ir ejom i poliklinika
Tai viena senyvo amziaus moteryte sako: "Oi, kokia grazi mergaite". Sakau: "Cia berniukas". Sako: " O kodel rozines spalvos drabuzis?" Sakau: "Jam sita spalva patinka". Tai paziurejo i mane toookiu zvilgsniu,palingavo galva ir sumurmejo: "Na ir mamos siais laikais"
Nors as i spalvas is viso nekreipiu demesio
Mano sunaus garderobe yra ir roziniu spalvu, ir raudonu
Aisku, sukneliu nededu
laukiam leliuko parašė:
O pas mus echo daro kad patvirtintu nestuma ir tik 20 savaite jei viskas gerai![]()
Na ir man taip pat bus antras ehoskopas
laukiam leliuko parašė:
O pas mus echo daro kad patvirtintu nestuma ir tik 20 savaite jei viskas gerai![]()
Na ir man taip pat bus antras ehoskopas
evagel parašė:
Buvom mums linksma istorija poliklinikojIs draugs pasiskolinau kombi, nes atsalo orai, o as dar nebuvau nusipirkusi ir ejom i poliklinika
Tai viena senyvo am…
Jo jo dar gerai kad su suknelemis nerengi nes neaisku kokios pakraipos paskui uzaugs
gabi81 parašė:
Na ir man taip pat bus antras ehoskopas![]()
nu tikrai nuo rozines spalvos kitokios pakraipos nepasidarys
gabi81 parašė:
Na ir man taip pat bus antras ehoskopas![]()
Na, kokios bus pakraipos - tai cia jau jo apsisprendimo reikalas bus
aniga00 parašė:
nu tikrai nuo rozines spalvos kitokios pakraipos nepasidarys![]()
As nesakau kad nuo rozines paskaitykit is naujo ka rasiau.
gamtininke parašė:
Sveikos mamytės, gal galit patarti ką daryti. Ryte gulint lovoje trakeštlėjo kaklas ir taip surakino, kad nėjo atsikelti iki pietų. Ir tai vos keturiom išlipau, o i…
Gal jums koks trisakio nervo uzdegimas?
vylmucka parašė:
Dėl vežimėlio, tai pas mane jis buvo smėlinis, bet kai vienspalvis, tai irgi dėmės atsirasdavao ir kaip Jorike sakė, stogas nenusisegdavo. Bet aš kadangi nuosavame …
as turiu sunaus likusi zippy labai juo patenkinta tai pasilikau ir mazajai, lopsys irgi didelis patogus o ir vezimas nesunkus 11kg, as ji vasara su vaiku i raganu kalna uzsinesiau pati, nors pati sveria 47kg ir esu mazo ugio :))))
kai dar buvau nenusprendus kokio vezimo noriu, ziurinejausi quinius ir bugaboo(kazkas panasaus) nu ziurejausi kur nemazai kainuoja ir zejausi naujus, nes pirmas vaikas ir turejau minti pasilikti antram, bet forumieciu deka atradau lietuviskaji zippy, nuvaziavau pasiziuret kaip atrodo, pamanevravau labai patiko, palyginau dar su milly vay likau prie zipio
va tau ir vezimas ziurinejausi po penkis sesis tukst. o nusipirkau uz tukstanti tris simtus :))))
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai