rainbou parašė:
Tai gerai jeo yra kam paliktimano atveju ne vieno is vaiku niekam ir niekada
![]()
As jei ir tureciau nepalikciau
dar man ji tokia mazyte
neramu labai butu.
rainbou parašė:
![]()
As jei ir tureciau nepalikciau
dar man ji tokia mazyte
neramu labai butu.
rainbou parašė:
![]()
Nu buvom palike 2-3 h nematau nieko blogo
pumse523 parašė:
Mamytės, kurios turi daugiau vaikų ir ilgiau maitino, pasidalinkit kaip sekėsi žindyti kai vaikučiams išdygo dantukai?![]()
![]()
Puikiai sekesi. Zindziau ilgai, o visi dantukai isdygo anksti. Tai zindziau, kai vyrukas turejo jau visus dantis. Problemos kyla tik kai pirmi dantukai isdygsta. Tada kudikeliai nori juos patikrinti ir kanda. Bet atitraukiate kruti, rimtu balsu sakote, kad negalima kasti. Ir zinokite - po keliu kartu nebekanda. Pirma karta gali ikasti, nes nezinosite kaip tai atrodo. Bet paskui jau pastebesite ir galesite uzbegti ivykiams uz akiu. Viena karta taip skaudziai ikando
Bet pati kalta buvau. Jis kando, o as staigiai isplesiau kruti is burnos
Mano kleckui pirmas dantukas isdygo triju menesiu. Ir jis greitai suprato kad kasti negalima. O dazniausiai dantukai isdygsta vyresniems. Tai tikrai supras.
pumse523 parašė:
Mamytės, kurios turi daugiau vaikų ir ilgiau maitino, pasidalinkit kaip sekėsi žindyti kai vaikučiams išdygo dantukai?![]()
![]()
Jokių problemų. Jokių dantukų net nejauti, nebent sugalvoja pajuokauti ir įkąsti. Tada pyktsti, aiškini, kad skauda, grąsini, kad neduosi pienuko. Bet čia gal vėliau jau, o gal ir pradžioje, nepamenu jau, o pirmųjų tikrai nepajusi, nes žinda liežuviu ir gomuriu, o ne dantukais
pumse523 parašė:
![]()
Visiskai jokio skirtumo... gal net ramiau nei maitinant pm nes vaikas prie krutines nurimsta. Budavo jog krimsteldavo bet taip svelniai tik siurpuliukai per nugara begdavo...
nesijaudinkit. Viskas bus super
moonce0123 parašė:
As jei ir tureciau nepalikciaudar man ji tokia mazyte
neramu labai butu.
Kai turesite du ar tris galvosite kitaip
dziaugsites i wc nuejusi..
as mazojo irgi dbr nepalieku niekam tik akimirkai tetukui, o pirmus du dziaugiuosi jei seneliai bent valandukei pasiema
bet vistiek greit pasiilgstu- tylu namie kazkaip neber ka veikti
vylmucka parašė:
Jokių problemų. Jokių dantukų net nejauti, nebent sugalvoja pajuokauti ir įkąsti. Tada pyktsti, aiškini, kad skauda, grąsini, kad neduosi pienuko. Bet čia gal vėlia…
Papildete mane
simpla parašė:
Kazkuri mamyte rase apie dermatita,gal galit imest foto kaip jusu kaip jusu vaikelis atrodo,nes pas maniski irgi pradejo oda sauset tai dabar prisigalvoju nesamoniu…
Na ka, mes po maudyniu
tokia slapia dar nebuvau nuo jos gimimo
prisijuokem visi kaip reikalas. Tetis su suniuku irgi kiaurai slapi
tiesa, sunekui ne taip jau linksma.
Jusu mazyliai nepyksta kai is vandens isimat? Manajai nepatinka. Nezinau, ar del to, kad maudytis patiko, ar isemus is vandens ta temperaturu kaita nepatinka, o gal kad ivynioju i ranksluosti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai