Vectra parašė:
Merginos, o jums nebuna , kad leliukas pilvuke taip greit sujuda, lyg suvibruoja? Arba atrodo lyg nusipurto. Man taip i diena karta tikrai buna net issigastu
Tikrai buna
Vectra parašė:
Merginos, o jums nebuna , kad leliukas pilvuke taip greit sujuda, lyg suvibruoja? Arba atrodo lyg nusipurto. Man taip i diena karta tikrai buna net issigastu
Tikrai buna
Vikte1995 parašė:
Ka dejotes grinai i gimdykla?
Sau pampi,kroksus ir vandens
Lekiui dvi kepurytes,pampis,vilnones kojnytes:))
Vectra parašė:
Merginos, nebezinau jau kuo ir tepti lupas, taip isdziuvo, aplink net raudonos, be vazelino griauzia, traukia, bet ir vazelinas jau trumpam padeda. Va kokios baisio…
As kokoso aliejumi tepu lupas: )
Vectra parašė:
As jau po vizito, tikrino kakleli, tai dar uzdaras, minkstassake, gal ir sulauksiu termino, leis pernesiot savaite, o paskui jei ka guldys skatinimui
![]()
Man tai vakar nieko nežiūrėjo
ar uždaras ar ne,sake jei iki ketvirtadienio nepagimdysiu tai tada penktadienį tyrimam atvažiuoti
Voque parašė:
Man tai vakar nieko nežiūrėjoar uždaras ar ne,sake jei iki ketvirtadienio nepagimdysiu tai tada penktadienį tyrimam atvažiuoti
![]()
Na as sian tikejaus issamesnes apziuros, bet paklause vaiko tonus, judesiukus, vandenukus paziurejo, kakleli ir viskas. Tikejausi suzinoti svori tikslesni, bet nematavo ten nieko
Vectra parašė:
Na as sian tikejaus issamesnes apziuros, bet paklause vaiko tonus, judesiukus, vandenukus paziurejo, kakleli ir viskas. Tikejausi suzinoti svori tikslesni, bet nema…
Man tai visiškai nieko tik sirdute paklausė kaip plaka. Nei vandenų nieko nežiūrėjo ši kartą ne echoskopavo
Vectra parašė:
Na as sian tikejaus issamesnes apziuros, bet paklause vaiko tonus, judesiukus, vandenukus paziurejo, kakleli ir viskas. Tikejausi suzinoti svori tikslesni, bet nema…
Koks skirtumas to svorio, juk tiksliai vistiek nemato
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai