Jurgytis parašė:
Kaunietem irgi visai fainai butu susitikt prie progos kada.. Bet dar anksti sneket turbut, reikia siltu oru sulaukt![]()
Pritariu!
Jurgytis parašė:
Kaunietem irgi visai fainai butu susitikt prie progos kada.. Bet dar anksti sneket turbut, reikia siltu oru sulaukt![]()
Pritariu!
Kas liecia vaiku ligas, tai man teko patirti, kaip kad kazkuri mamyte rase: kai nevalge nei is svirksto, nei is buteliuko, nei is saukstuko (dukrytei buvo 3sav). Aisku, kvietem greitaja.
Apturejau ir dar baisesni atveji, kai vaikas tikraja to zodzio prasme suglebo, pabalo ir nejo niekaip pazadinti, tada tai tikrai teko stebeti tiesiog ar kvepuoja (sunui buvo 2men). O tos 10min kol atvaziavo greitoji, slinko kaip visa amzinybe.
Nezinau, turbut tokie nutikimai, kai tenka patirti kaip yra liudna, kai vaikas serga ir nulemia tai, kad prisibijau ligu
Nors labai stengiuosi ismokti buti ramesniu nervu
BeFree parašė:
Pati nesuprantubet lyg ir žemiausia iki 7kg, vidurinė ir aukščiausia iki 9kg (kai naudojama kaip gultukas. O kai naudojama kaip kėdė iki 13kg. Nors aš kai sūnų …
Radau instrukcijoj "Positions A and B can be used when the child can hold his or her back and head upright
in these positions without a problem."
gerai, kad mano toks tvirtas vyras, tikiuosi labai jam nepakenkiau, nes esam ir I 3 pozicija sodine,nes perskauciau, kad gultukas skirtas nuo gimimo ir daugiau nesigilinau
o dabar tuomet tik I 2 sodinam, nes 1 iki 7kg, o maniskis jau daugiau, uzpakaliu zeme 1 pozicijoj liecia :)))
_Brashke_ parašė:
Kur jus Vilniuje pirkote vysniu kauliuku pagalvele?
tustee parašė:
As ir bunu viena, jei vyras komandiruotej savaitei ir kai dirba. Vezu su mazyliu broli i darzeli, po pietu vaziuojam pasiimti. O dar namu ruosa. Ir valgyt, ir apsit…
tustee parašė:
As ir bunu viena, jei vyras komandiruotej savaitei ir kai dirba. Vezu su mazyliu broli i darzeli, po pietu vaziuojam pasiimti. O dar namu ruosa. Ir valgyt, ir apsit…
Oho kaip jums gerai, as neisivaizduoju net tokios situacijos, maniskis kas 2 val keliasi nakti
na gal kadanors
Sanga parašė:
Mes po 2 men vizito. Dieve kas daros poliklinikoj! Pro sergancius vaikus neimanoma praeit... paaugo 5 cm, db esam 61 cm, 5300 g. Priaugo 900 g. Paklause kiek kartu …
O kada skaitosi naktis? Nuo 00.00 - 6.00 ar kaip? Vis nzn kaip tuos naktinius kelimusis skaiciuot.. Man naktis tai nuo 22 val. iki kokiu 9 mazdaug, nes komine pati bunu, viska per miegus darau..
Bet jei nuo 00.00 - 6.00, tai maniskis sianakt kelesi net 3 kartus!
O nuo 00.00 iki dabar valge jau 7 kartus.. Daktarei pasakiau, kad apie 10 maitinimu per para, sake daug - retint, kad butu kas 3 val. nu tai kaip tycia, siandien valgo dar dazniau
Jurgytis parašė:
O kada skaitosi naktis? Nuo 00.00 - 6.00 ar kaip? Vis nzn kaip tuos naktinius kelimusis skaiciuot.. Man naktis tai nuo 22 val. iki kokiu 9 mazdaug, nes komine pati …
Mano ir daznai valgo. Naktim nelabai, bet dienom gali ir kas valanda, gali ir kas 3-4. Neturim ritmo bet as ir nesisyengiu. Nestresuoju kad daznai valgo. Tegu valgo
svorio ir ugio sake priauge idealiai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai