InetaS parašė:
Sveikos 🤗 gal kažkurios skiepijot vaikučius nuo vėjaraupių? Noriu paskiepint, bet nerandu vakcinos...gal žinot kur yra?
O kokiu komplikaciju jis bijot?
InetaS parašė:
Sveikos 🤗 gal kažkurios skiepijot vaikučius nuo vėjaraupių? Noriu paskiepint, bet nerandu vakcinos...gal žinot kur yra?
raudona321 parašė:
Nenoriu sukelti diskusijų šia tema, bet bijau baisiausių pvz smegenų uždegimo... nu bet esu apsisprendus, tik noriu paklaust, gal žino kur yra vakcinų...šiandien dar keliom vietom paskambinau, tai neturi... 😕
InetaS parašė:
Nenoriu sukelti diskusijų šia tema, bet bijau baisiausių pvz smegenų uždegimo... nu bet esu apsisprendus, tik noriu paklaust, gal žino kur yra vakcinų...šiandien da…
Anteja neturi?
Tokios pasekmes labai retos. Procentine dalimi. Bet suprantu jusu sprendima. Jei didzke nebutu prasirgusi, dabar irgi galvociau ape skiepa. Tik jei tokiu pasekmiu po vejaraupiu bijote, tai pagalvokit ir apie meningokoko skiepa
a lur parašė:
Anteja neturi?
Tokios pasekmes labai retos. Procentine dalimi. Bet suprantu jusu sprendima. Jei d…
Antėją pamiršau visai, ačiū 🙂 nuo meningokoko aišku suskiepytas seniai, dar kai mokamas buvo 🙂 ir dar skiepinsiu nuo erkinio encefalito
InetaS parašė:
Antėją pamiršau visai, ačiū 🙂 nuo meningokoko aišku suskiepytas seniai, dar kai mokamas buvo 🙂 ir dar skiepinsiu nuo erkinio encefalito
Tai ir dabar mokamas jis, tik naujagimiams nemokamas
Mylimoji.. parašė:
O taip daug mamyciu skiepijot vaikucius nuo meningokoko? 🙂 mes galvojome skiepytis, bet nusprendziau nerizikuoti, tad idomu padiskutuoti 🙂
Mes skiepijome nesenai, kartu su mazyle.
Skiepijau ir nuo encefalito
Mylimoji.. parašė:
O taip daug mamyciu skiepijot vaikucius nuo meningokoko? 🙂 mes galvojome skiepytis, bet nusprendziau nerizikuoti, tad idomu padiskutuoti 🙂
Tik maziausias paskiepytas
raudona321 parašė:
Mes skiepinom meningokoko ir encifalito, del vėjaraupių skiepu esu uz nuo 8 ar 10 metu tada tikrai verta o ypac iki 5metu vaikai lengvai perserga tad nenoriu apkrau…
Visiskai pritariu!
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai