Sraigute parašė:
Sveikinu ir jau mamytes sulaukusias savo dziaugsmeliu,kaip as svajodavau ziuredama i jusu pilvukus,o dabar ir pati ji vel auginsiu
![]()
Jeigu žadi aktyviai bendrauti tj prisijunk į 2016m būsimos mamytės iš Šiaulių yra uždara grupė
Sraigute parašė:
Sveikinu ir jau mamytes sulaukusias savo dziaugsmeliu,kaip as svajodavau ziuredama i jusu pilvukus,o dabar ir pati ji vel auginsiu
![]()
Jeigu žadi aktyviai bendrauti tj prisijunk į 2016m būsimos mamytės iš Šiaulių yra uždara grupė
Greta B parašė:
Jeigu žadi aktyviai bendrauti tj prisijunk į 2016m būsimos mamytės iš Šiaulių yra uždara grupė![]()
Aciu,kad pakvietete butinai prisijungsiu
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų
Bandžiau skaityti forumą nuo pradžių. bet labai daug Jūs čia visko prirašėt, todėl klausiu (nepykit, jei klausimas kartojasi kelinta kartą), ar lankėte kokius nors nėščiųjų kursus, mankšteles ir pan.? Gal dabar yra lankančių, norėčiau prosijungti?
cesvika parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie JūsųBandžiau skaityti forumą nuo pradžių. bet labai daug Jūs čia visko prirašėt, todėl klausiu (nepykit, jei klausimas kartojasi …
Sveika prisijungus
lankiau nesciuju mankstele visuomenes sveikatos centre prie santuokos rumu,bet lygtais ten jau nebevyksta..
cesvika parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie JūsųBandžiau skaityti forumą nuo pradžių. bet labai daug Jūs čia visko prirašėt, todėl klausiu (nepykit, jei klausimas kartojasi …
Mane taip pat domintų.
Mamusita parašė:
865044605 Inga. stai MVK kursu numeris. Kaina 60 eur. Bet vietos labai ribotos. O kursai tikrai labai geri![]()
O cia galima ir su antra puse uz sia kaina lankyti?
Ligita7 parašė:
O cia galima ir su antra puse uz sia kaina lankyti?![]()
Taip
Ruta1 parašė:
Sveika prisijunguslankiau nesciuju mankstele visuomenes sveikatos centre prie santuokos rumu,bet lygtais ten jau nebevyksta..
Šiandien gavau atsakymą, kad tikrai nevyksta ir artimiausiu metu neplanuoja.
EvelinaŠu parašė:
Jau nebevyksta ten mankštelėsmanau dabar tik reabilitacijos centre vyksta.. o nėščiųjų kursaj nemokami vyksta poliklinikoje kiekvieną ketvirtadieni 18val
yra …
Mamusita parašė:
865044605 Inga. stai MVK kursu numeris. Kaina 60 eur. Bet vietos labai ribotos. O kursai tikrai labai geri![]()
Ačiū už informaciją, reiks užsiregistruoti
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai