fillinfree parašė:
Sakykit, kurioj savaitej pasideda tie vemimai? Kol kas tik sleikstulys kartais aplanko, o su pirmaja taip bloga buvo, iki 12sav numeciau virs 4kg, apetito jokio neb…
Sveika, gali net nebuti vemimu, taip yra man
fillinfree parašė:
Sakykit, kurioj savaitej pasideda tie vemimai? Kol kas tik sleikstulys kartais aplanko, o su pirmaja taip bloga buvo, iki 12sav numeciau virs 4kg, apetito jokio neb…
Sveika, gali net nebuti vemimu, taip yra man
Lorenca parašė:
Sveika, gali net nebuti vemimu, taip yra man![]()
As taip pat nevemiu tik pykina.juk ne butinai visos turi vemti
Gretulykas parašė:
Man taipogi jokio pykinimo dar nebuvo, tik vangumas, mieguistumas ir tingigumas apėmęs.
Svajoju apie saslykus, sumokeciau visa savo alga uz gera saslyku poricija
Laukiu atostogu i Lt tada kirsiu saslus
sapniukee parašė:
Svajoju apie saslykus, sumokeciau visa savo alga uz gera saslyku poricijaLaukiu atostogu i Lt tada kirsiu saslus
![]()
O as I Lt nzn kada skrisiu, bet alga padeciau uz skanu gera kebaba
bandziau cia turkiska pirkti, bet nelipo, gerai kad vyras alkanas buvo tai ir savo ir mano suvalge
jau kokia savaite apie kebaba spangstu
vilicka parašė:
Sveikos.mano gine sake galima daryt 11-13 sav.bet geriausiai 12
Jei dar tiksliau, tai nuo 11 sav. 6d. iki 13 sav. 6d.
Gretulykas parašė:
Šiai dienai aš taipogi nieko kito nejaučiu tik kartkartėmis šleikštulį (mėsos gaminiams), visai jų nebenoriu, net kvapas erzina. Anksčiau labai mėgau vytintą dešryt…
Man taip pat būtent tokie simptomai
na dar ir.krūtinė padidėjusi ir skausminga..
Darbe po pietų atrodo, kad neišgyvensiu nepamiegojus..
Jenta parašė:
Sveikos, jungiames ir meso kiek daug pametinuku! Smagu, nes jau vienu metu buvau sunerimus, kad sukvailiojau su tokiu mazu amziaus skirtumu
![]()
Nu vis gi yra pasiryzusiu
kaip mano drauges mamos sako, pacioj pradzioj sunku, po to kartu zaidzia
[email protected] parašė:
Labas as irgi is po dirbtinio pas mane irgi hiper buvo...mums 6 savaites nestumo.kiek jums laiko?
Mums 8 sav. Terminas vasario 16, bet sake bus anksciau nes dvynukai. As dabar turiu problemu su kepenim. Tikiuosi viskas susitvarkys, ir nestumui nepakenks. Su vyru kartu 8 metai ir tik po ICSI pavyko pastoti
Smilaja Smilaja parašė:
ar neskauda baisingai?![]()
![]()
ir ar labai brangus toks malonumas?![]()
![]()
neskauda
tik pirmus kartus, kuo toliau, tuo geriau, o kainuoaja maždaug 18 eurų (čia pilna depiliacija, jei dalinė, paliekant kokią juostelę, tai pigiau)
persikelis94 parašė:
Man taip pat būtent tokie simptomaina dar ir.krūtinė padidėjusi ir skausminga..
Oj darbe tai sunkoka būna, pavalgau pietus ir po kiek pokaituko norisi
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai