Frisbi parašė:
Na, pasodinu sau ant keliu trumpam - nes jai patinka dairytis.... nezinojau, tiesa sakant, kad negalima sodinti....![]()
Siais laikas viska eina rasti ir kairiarankiams ?
Frisbi parašė:
Na, pasodinu sau ant keliu trumpam - nes jai patinka dairytis.... nezinojau, tiesa sakant, kad negalima sodinti....![]()
Siais laikas viska eina rasti ir kairiarankiams ?
Frisbi parašė:
O koks skirtumas kurioj rankoj skustuka laikai, gelezte tai astri is visu pusiu (nebent skustukas kazkoks spec ypatingas)
be to peiliu skuta bulves kiti zmones, tai gal tiesiog brolis sugalvojok priezasti bulviu neskusti
Bjorne ir autokedutej nors atrodo, kad sedi, bet isties isgaunamas fiziologinis stuburo linkis, o kai sodinam ant keliu gaunasi didziule apkrova stuburo apaciai. Visi vaikuciai ir sedes, ir vaikscios, ir begios, bet savo laiku, o jei sodinat dabar, tai tikrai zalojate stubura, nebutinai pasekmes iskart turi pasijusti, bet ateity zinosit kodel pvz ydinga vaiko laikysena ar stuburo bedos ir ttt. Geras posakis "neskubek gyventi", tai ir cia protingiau ir sveikiau butu nesodinti vaiko, kuris dar nesedi, juolab galvos nenulaiko.
Meyta parašė:
Bjorne ir autokedutej nors atrodo, kad sedi, bet isties isgaunamas fiziologinis stuburo linkis, o kai sodinam ant keliu gaunasi didziule apkrova stuburo apaciai. Vi…
Tai as sodinu ne todel, kad man norisi kuo greiciau sodinti, bet ji pati nebenori guleti - sugriebai mano rankas ir stena, rieciasi bando sestis! Dazniausiai ja sodinu pusiaugula, ir tame BabyBjorn gultuke pasedim, zodziu, mergica nenori guleti visai
Beja, iskilo man klausimelis, o kaip jus po namus vaika nesiojate (rankose) - kokioj pozoj? Gal kas koki foto turi kaip reikia taisyklingai vaika nesiot kad nepakenkciau stuburui? Aciu
Frisbi parašė:
Tai as sodinu ne todel, kad man norisi kuo greiciau sodinti, bet ji pati nebenori guleti - sugriebai mano rankas ir stena, rieciasi bando sestis! Dazniausiai ja sod…
Gera diena mamos!
Pasiguosiu - maniskiai vel susirgo
Kokiu tai virusu/sloga. Nosyje snarrgliuku kalnai, nespeju siurbt (bet tokiu jau rimtu, ne vandenelio...). Dabar ir koset pradejo...
Bet "pasitart" norejau ne del to... klausykit, ar cia mano vienos vaikai visiski saltisiai?
pasiziuriu draugiu leliuku nuotraukas, kiek cia kas ikelia - nu visi atrodo su vienu bodziuku ar sliauztu aprengti ir ramu. O pas mus - du sluoksniai ilgom rankovem ir dar pastoviai dekiukas uzklotas.. tik paliksi su vienu bodziu ir kelmen ar su sliauztu ilgarankoviu, per 10 min ledinukai tampa..
atrodo ir namie temperatura 22-23°, ale nu niekaip. Drauges net stebisi, sako - ar jie tau nesunta? Kad va su bodziu ilgom rankovem ir kokiu dzempuku jiems tik tik pats tas - rankytes/kojytes nelgvai siltos, nesustire, nezagsi.
Gal dar kurios maziai panasaus budo? Ar jau cia mums negerai kas...
Taigūnas parašė:
o galva netabaluoja taip?![]()
Trumpa pastaba apie toki nesiojima - butina daznai keisti, ant kurio sono laikt. Kad nebutu kurios vienos puses raumenukai labiau itempti.
Mes kadangi daug dirbam su masazistem, kineziterapeutem del tonuso, tai prisako ivairiausiu komentaru
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai