smll parašė:
20 d.o ne 15 d.
15d pasikeite mokejimo diena
smll parašė:
20 d.o ne 15 d.
Šypsena5 parašė:
smll parašė:
20 d.o ne 15 d.
Pakeite istatyma
as jau praeita menesi gavau 15d
Ei, mamukai, turiu klausima apie tuos columbia kombius...
Laba!!!
Prisiruosiau savo maziams pirkti Snuggly Bunny kombinezonus, bet esu visiskai pasimetusi, koki dydi imti.
Siuo metu ju ugis ~60cm abieju. Tai logiskai mastant ziemos pradziai turetu buti apie 72cm (?) ir 6men tai kaip ir pirstusi 6-12men dydis. Bet tada bus tik vieniems metams. O jei imti jau 12-18men dydi, juose jau skesim sia ziema baisiausiai...
Kazkaip tiek mokant pinigeliu noretusi investuot bent porai metu. Tik kazkaip itariu, kad taip nesigaus, nes juk pirmais metais maziai greit auga..
Kokius dydzius rinkotes, kurios pirkot/pirksit savo maziam? Negi tijrai vienam sezonui????
Jus-tea parašė:
Laba!!!
Tikrai vienam sezonui
kaip ir batai
Jus-tea parašė:
Laba!!!
as pirksiu 6-12 siems metams, 12-18 nepirksiu, nes viakas skes ir bus nepatogu ir man, ir viakui, zinoma, kainuos nepigiai, bet, ta 6-12 kitais metais rudeni parduosiu musumazyliuose uz 30-25 eur, tai kaina sumazes
Jus-tea parašė:
Gera diena mamos!
Maniske irgi saltmire
tik kai buvo 30 laipsniu lauke isrengiau iki budziuko, o taip visa laika ilgom rankovem, net kai pampersa keiciu sugeba susalt ir pradeda zagset is karto
net oro voneles gaunasi tik pusetinos, nes turiu apklot pleduku, kitaip zagsi
Sveikos mamytes... ;) norejau pasiteirauti.. Mano mergytej jau 3 menesiai ir 1 savaite o sestis nori ne tas zodis negaliu paguldyti kai uzeina noras sedeti.. Zmones sneka kad per anksti ja sodinti kad sonkauliai bus issoke nezinau ant kiek visa tai yra tiesa ar cia yra mociuciu pramanai... Galvociau ir as kad yra anksti bet ka daryti jaigu mergyte labai nori... Aciu jums is anksto uz jusu komentarus
doviliuz parašė:
Sveikos mamytes... ;) norejau pasiteirauti.. Mano mergytej jau 3 menesiai ir 1 savaite o sestis nori ne tas zodis negaliu paguldyti kai uzeina noras sedeti.. Zmones…
Tai kai nores - atsises pati,sodinti nereikia tol,kol pati neatsiseda
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai