mmamka parašė:
Registravau pas neurochirurga
Pas mane ant siuntimo parasyta neurologas. Jus pas neurochirurga siunte?
mmamka parašė:
Registravau pas neurochirurga
Pas mane ant siuntimo parasyta neurologas. Jus pas neurochirurga siunte?
Urtyte2017 parašė:
O kiek nutraukto pieno duot 3 sav.kudikiui? Tik antra diena kaip nutraukineju. Gydau nugrauztus spenelius. Tikiuosi gal dar pavyks ismokt valgyt is kruties. Suvalgo…
Mano suvalgydavo gal po 40, jau net nepamenu. Ir aš tokiu metu turėjau tokių problemų. Pradejau naudot antspenius. Iki šiol nedrįstu jų nusiimti
Brukita26 parašė:
Sveikos papasakokit kuo jums padeda vyrai gryze is darbo?
Man nebent pasupuoja vakare. Nes kaip vakaras taip ji verkia. Manau su pilvuku bėdos. Seip jo pagalbos neprašau, tik pats pasiūlo. Jau man jo net gaila. Einam miegot apie 1 val, nes tik tokiu metu pavyksta mažąją užmigdyti. Anksti keliasi, dirba visą dieną. Po darbo kartais dar ir pačiam vakarienę tenka pasidaryti. O dar ir namie remontą daro. Tai būna dar ir namie padirba iki 11 val. Tai jau dar prašyti pagalbos kad vaiką pažiūrėtų būtų tikrai per daug..
Brukita26 parašė:
Jai negerus, nevalgius vakare ir jam nespeju padaryt valgyt(taip pora kartu buvo) tai pats padaro ant greiciaus kokios koses isverda arbatos padaro man ir sau atskirai kanors .O siaip tai ir panesioje ir pakalbina .Jai reikia padeda nuramint
Šendien prieš isvažiuojant jam i darba vaikelis verke bandziau krutine duoti ,nes laikas buvo valgyt nejėme spjaudesi aš raminau visaip kalbinau ,bandziau idet vel ir vistiek tas pats ,priejo vyras pagloste ir nurimo ir krutine net paeme ir nemazai suvalge .Apšalusi likau
Nesupratau kame čia reikalas buvo
margo.. parašė:
Jai negerus, nevalgius vakare ir jam nespeju padaryt valgyt(taip pora kartu buvo) tai pats padaro ant greiciaus kokios koses isverda arbatos padaro man ir sau atski…
As galvoju vaikai jaucia, gal mes mamos per daug pergyvenam, stresuojam, o is vyru ramybe eina
su maniske taspats kita karta atrodo vyrui ja nuraminti sekasi kur kas geriau nei man..
Vilma0 parašė:
As galvoju vaikai jaucia, gal mes mamos per daug pergyvenam, stresuojam, o is vyru ramybe einasu maniske taspats kita karta atrodo vyrui ja nuraminti sekasi kur…
Matyt taip ir yra
adir parašė:
Pas mane pradejo kramtyti, kai daviau zinduka. Kol jo buvo negavus traukdavo. Dabar vel neduodu ir pradejo traukti ?
Aisku kazkaip jau ipratau nusitraukineti nors vargina tai bet manau bent zinau kiek suvalgo vaikas kol pieno uztenka negalvoju apie misinuka net
Brukita26 parašė:
Maniskis valgyt padaro, su didziaja uzsiima, nes pavyduliauja biski.. padeda maziuka nupraust, nes man vienai "sunku"-jo delnai du visa vaika apglebia-palaiko kol ismaudau. Ir kaip ir jam sakiau-ir as dbr kaip tas vaikas-ir as noriu but pamyluota, apkabinta..-matau kad sukandes dantis, bet lb stengiasi ir mane palaikyt ? prasau daugiau namie pabut, nes gi atostogas pasiemes, bet jis pas mane be veiklos nuprotet: bet dziaugiuosi, kad bent vakarais is tevu grista, nes galetu taupant kura nevazinet sodybos tvarkyt 15km i viena puse..
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai