Ruttutu parašė:
Dar ne visi isdyge, kruminiu truksta dar 2, vienas jau issikales pilnai, kitas va kaip tik i pabaiga islyst![]()
O kaip jus ziurite ar isdygo? 🙂 maniske niekaip neduoda paziureti. 🙄
Ruttutu parašė:
Dar ne visi isdyge, kruminiu truksta dar 2, vienas jau issikales pilnai, kitas va kaip tik i pabaiga islyst![]()
Je.Vy parašė:
Maniskis megsta liezuvi parodyt😁😁😁 tai kol vyras rengia pizama, mes zaidziam, maivosi jis ir tuo paciu parodo
nors pirmiau buvo misija neimanoma...gerkles patikrint ir dabar negalim, kaip tik sirguliuoja nu ir niekaip, iskisa liezuvi kai tik issizioja ir jieko nematyt🤦♀️
Je.Vy parašė:
O beja ar jau visi dantukai jusu mazyliams isdygo? 🤔 o kaip del velyniu? Ar vaziuosite su vaikais? 🤔 🙂
Su dantim tai truksta paskutiniu kruminiu, o gal jau ir lenda, nes seiletekis baisulinis
Maniskiui siaip visi pagal internete rodomas schemas ir dygo, tik pirmieji islindo anksciau
Je.Vy parašė:
O kaip valote dantukus?
Je.Vy parašė:
O beja ar jau visi dantukai jusu mazyliams isdygo? 🤔 o kaip del velyniu? Ar vaziuosite su vaikais? 🤔 🙂
Dar iltiniu truksta
Taip vaziuosim/ vaziuojam su vaikais i kapines.
Je.Vy parašė:
Dantukus valant pasimato
Je.Vy parašė:
Mūsiškiui rugsėjį paskutinis krūminis išdygo. Bet vis dar pastebiu, kad susikišęs pirštus į burną, išlikęs įprotis...
Je.Vy parašė:
Turbūt rodyti nei vienas nenori
Matosi kai valom dantis. Nėra ką daug skaičiuoti, tik po 2 krūminius visose pusėse
Nors aš ir pirštu tikrindavau, greit susekdavau kai jau naujas kaldavosi
Sveikos mamytes, kaip jusu vaikuciams sekasi su pietu miegu? Mano vaika labai sunku uzmigdyti... uzmiegam su barniais ir asaromis...galvoju, gal atsisakyti pietu miegelio... bet kaip darzelyje paskuj bus... gal kam panasiai yra ir galite kazka rekomenduoti? Nes nenoriu kenkti vaiko psichikai 😥 ir savo nervu irgi gaila 😔
tatjana.k parašė:
Sveikos mamytes, kaip jusu vaikuciams sekasi su pietu miegu? Mano vaika labai sunku uzmigdyti... uzmiegam su barniais ir asaromis...galvoju, gal atsisakyti pietu mi…
Pas mus nėra bėdų, bet aš guluosi kartu, gulim, kol užmiega. Savaitgaliais užmiega sunkiau, o po darželio (kol kas lankų iki pietų) lūžta per 5min. O kada lankysite darželį? Kelinta vaikas keliasi ir kada guldote pietų?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai