Pelė drąsuolė parašė:
Esu skaičiusi,kad iki 7m reikia tėvams valyti dantis,nes vaiko motoriniai įgūdžiai dar nebūna taip susiformavę ir jie nemoka gražiai visko išsivalyti.
čia turėjot omenyje 7 menesius ar metus?
Pelė drąsuolė parašė:
Esu skaičiusi,kad iki 7m reikia tėvams valyti dantis,nes vaiko motoriniai įgūdžiai dar nebūna taip susiformavę ir jie nemoka gražiai visko išsivalyti.
Dzastute parašė:
Metus
Kol vaikas pilnumoj gali laisvai piešti apskritimą pvz., kažkur skaičiau, kad ranka įgudusi būtų atlikti judesius burnoje.
Mes turim gal 4šepetėlius. Ir kova vyksta kasdien. Kramto šepetėlius pati, ypač jei nuolat šlapinu, bet vistiek kai reikia rimtai pamalyti, užsičiaupia ir vsio. Dantys 8, dar krūminiai viršuj apačioj pakeliui
Dzastute parašė:
Logiškai galvojant iki 7 metų tikriausiai
Aš irgi už tai, kad dantis vaikams valyti tėvų pareiga
Dzastute parašė:
Žinoma metus. Prieš tai jau paaiškino moterys kodėl.
Vikaaaa parašė:
Sveikutes mamytes atsirado man toks berimas nezinau net nuo ko, galvoju gal alergija nes niesti tas berimas kaip manot tevagili galima gerti jei maitinu pati
Gal tiesiog uodai sukandžiojo?
E-lactancia.org rašo, kad maža rizika, bet aš, asmeniškai, negerčiau. Tavegilis labai slopina, maža ką...
Jeigu reikia, geriau jau tada Claritine gerkit
Magija5 parašė:
Gal tiesiog uodai sukandžiojo?![]()
E-lactancia.org rašo, kad maža rizika, bet aš, asmeniškai, negerčiau. Tavegilis la…
ačiū gerai 🙂 vakar nieko nebuvo po nakties atsikeliau žiuriu ant ranku ir koju yra galvojau gal nuo suvalgytu braškiu kaskaip ir pačiai nesinori jokiu vaistuku gerti
Vikaaaa parašė:
Sveikutes mamytes atsirado man toks berimas nezinau net nuo ko, galvoju gal alergija nes niesti tas berimas kaip manot tevagili galima gerti jei maitinu pati
Pasitepkit kokiu tepaliuku, pvz grivix
no.no. parašė:
Sveikos, mano mažoji valgo mp iš vieno (.) traukia traukia ir tada užsimano kito (.) ir vėl žinda, gal mp į pabaigą, gal tik šiaip sugalvojo? 🙄
😊 musu mazyle daro ta pati jau kuris laikas, galvojau ir as kad gal jau neuztenka, bet pasirodo sitam etape nemazai vaikuciu taip daro, bendraujant su kitom mamom nusiraminau, tik idomu butu issiaiskinti tikraja tokio elgesio priezasti 🤷🏻♀️😊
Dzastute parašė:
Sveikos,
ar kurios nors vaikas užmiega savarankiškai? nu mes tai vargstam su naktiniu miegu…
Neuzmiega savarankiskai, o ir nelabai tikiuosi, kad tokie mazuliai galetu patys uzmigti, nebent buvo mokinami ta daryti nuo mazu dieneliu
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai