Basakojė parašė:
tai mes pas lapkritinukus ir nesibrausim![]()
Na tai laukiam grupės
Basakojė parašė:
tai mes pas lapkritinukus ir nesibrausim![]()
Na tai laukiam grupės
Basakojė parašė:
as ilgai sysiu duse dariaubet del didelio reikalo, gaudavau velniu nuo daktariu, nes siaip man klizma pastate pries gimdyma, nevalgiau kelias dienas ir psi…
Tai gerai, sysiot atsistojus duše,o tai kaip dideli reikala daryt jei negali sedet?
Kucisand parašė:
Tai gerai, sysiot atsistojus duše,o tai kaip dideli reikala daryt jei negali sedet?
Ir man smalsu
Kucisand parašė:
as ir galvoju, kaip su rimtu reikalu ir jei dar hemarojus koks su uzkietejusiais viduriais???
sveikutes ???? prisiduosiu as, mano terminas buvo lapkricio 29 d. bet pasibelde sianakt, sveikas, grazus berniukas. 3112 kg 52 cm, gimem budami 36 sav 4 dienos. Bukle ideali, tikimes greit paleis namucio. Gimdymas buvo labai sklandus, nuo pirmu saremiu iki uzgimimo uztrukom 6 valandas ( nakti 3 isvaziavom, 9 ryto pagimdziau ), kadangi kvepavau ir daugiau judejau , skausmelius jauciau max 1,5 val, po vieno push ir gime ❤️
Kucisand parašė:
sake sonu ar kaip noriu, bet.....privaloma
ausryte182 parašė:
sveikutes ???? prisiduosiu as, mano terminas buvo lapkricio 29 d. bet pasibelde sianakt, sveikas, grazus berniukas. 3112 kg 52 cm, gimem budami 36 sav 4 dienos. Buk…
Sveikinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai