Lolaga parašė:
Mes pagal plana 😉
Sveikinimai!!!👼❤💐🎈
Lolaga parašė:
Mes pagal plana 😉
Sveikinimai!!!👼❤💐🎈
Liepos dukra parašė:
Pasidalinkit kokia db apimtis pilvo, mano 125 cm.![]()
Mano 111cm 😅, pilvo apimtis su vaiko dydžiu nieko bendro neturi, bent jau gine man taip sakė, neva iš mažo pilvuko gali išlįsti didelis vaikutis, o iš didelio - mažas. Bet siaip man per paskutinį mėnesį labai tas pilvas didėti pradėjo, vienu metu buvo atsiradęs ir pilvo niežulys dėl to kad labai isdidedjo ir oda tempėsi. Dabar ačiū D, jokie niežėjimai nebekankina 😊
Dove00 parašė:
Sveikos, naktį šiąnakt užtad prabudinėjau ne į wc, bet dėl nugaros ir pilvo maudimo bet pakenčiamo, ir iki dabar dar.. 🙈🙈
Man ir naktele baisi maude pilvą ir tarpukoji skrandį skaudejo tai sėdėdama miegojau
Lolaga parašė:
Mes pagal plana 😉
Sveikinimai🤩😁
Aš pabai juokiausi, kai moterys kalbėjo apie natūralius liaudiškus metodus, skatinančius gimdymą. Nu tikrai galvojau, o kam??
O dabar pati galvoju, gal eit, kokį ananasą nusipirkti??? 😂😂😂😂
Skaičiau daug straipsnių, tai turbūt vienintėlis visų mokslininkų patvirtintas metodas, nors kiek veikiantis, yra moters aktyvumas - nuomininkui lengviau palikti patalpas, kai jis veikiamas žemės traukos 🤣🤣🤣🤣
Tai judu, tvarkausi, bet tikrai atsibodo 😂
Lolaga parašė:
Mes pagal plana 😉
Sveikinimai
Rita Ritulis parašė:
Aš pabai juokiausi, kai moterys kalbėjo apie natūralius liaudiškus metodus, skatinančius gimdymą. Nu tikrai galvojau, o kam??
Juokais nejuokais, bet teisybės yra.
Su vyru atlikt namu darbus, ir spenelius dirginant galima iššaukti gimdyma. Taip patarinėjo gyd draugei 🤭😁
Rita Ritulis parašė:
Mačiau savaitgalį net užvestą temą facebook'e 🙈🙈🙈 aš jau ir namus išsivaliau šią savaitę, ir šveičiu viską ant kelienių... Net mankštintis pradėjau.. Tik galiu pasakyt, kad nuo tupinėjimo klubai baisiai skauda. O vaikutis sau šiltai ir ramiai gyvena 😁 o aš rytus pradedu su kršta vonia, nes nugarą ir klubus skauda taip, kad sunku judėt. Viskas atrodo vienas skaudantis kaulas 🙈🙈🙈
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai