fica parašė:
Oho! O koks vaiko ūgis?
Mes kaip tik vakar matavom "prie staktos", tai 90cm vyručio ūgis![]()
Aukštas 😊. Buvo mūsų 82 cm kai paskutinį kartą matavo prie staktos.
fica parašė:
Oho! O koks vaiko ūgis?
Mes kaip tik vakar matavom "prie staktos", tai 90cm vyručio ūgis![]()
Liolik123 parašė:
Mūsų irgi aukštas apie 90 cm kažkur ☺️
Liolik123 parašė:
Jo, iš aukštesnių jis, kai laksto su dabartiniais dvimečiais mažas skirtumas vizualiai yra
bet ir mes su vyru aukštesni, tai nesistebiu, praaugs mus tikrai
Kai diskutuodavom apie "carters" rūbelių dydžius, sakydavau, kad jie mažinti, man atšaudavo, kad nieko jie nemažinti, po to pati supratau, kad tiesiog mano vaikas aukštesnis, todėl neatitinka jam dydžiai
Pareklamuosiu vakarykščius pirkinius. Labai aš patenkinta, o svarbiausia panašu, kad ir vaikui labai patiko naujosios knygelės (ezopo pasakėčių dar nevartė) visos knygos visiškai nebrangios. Už visas mokėjau gal 16-17e
Knygelės "mano diena" ir "mano šeima" su atverčiamais paveikslėliais, tai vaikui smagu atversti ir žiūrėti ką pamatys. Nežinau kaip ilgai bus įdomu, bet kol kas labai pasiteisinę vartė tiek vakar tiek šiandien

pirkau iš presvilka.lt
Dar šiek tiek anksčiau vieną gavom dovanų, kitą pirkom su slankuojančiais paveikslėliais apie meškį zujų, taip pat labai pasiteisinę. Be vienos iš jų nepaskaitęs net miegoti neina
fica parašė:
Pareklamuosiu vakarykščius pirkinius. Labai aš patenkinta, o svarbiausia panašu, kad ir vaikui labai patiko naujosios knygelės (ezopo pasakėčių dar nevartė) visos k…
Mes turim mano seima irgi labai patinka vartyt langelius
nemaciau kad yra dar viena, varau uzsakyt, aciu!
fica parašė:
Pareklamuosiu vakarykščius pirkinius. Labai aš patenkinta, o svarbiausia panašu, kad ir vaikui labai patiko naujosios knygelės (ezopo pasakėčių dar nevartė) visos k…
Sveiki, čia gal užsisakėt iš patogu pirkti? Aš iš ten vakar užsakiau daug knygelių, pora dar ir sau knygų pasiėmiau, labai dabar geros kainos ten
mattina all alba parašė:
Sveiki, čia gal užsisakėt iš patogu pirkti? Aš iš ten vakar užsakiau daug knygelių, pora dar ir sau knygų pasiėmiau, labai dabar geros kainos ten![]()
Čia iš presvilka
Rippinster parašė:
Mes turim mano seima irgi labai patinka vartyt langeliusnemaciau kad yra dar viena, varau uzsakyt, aciu!
Ten buvo komplektas 2už kelis eurus, tai abi ir paėmiau
manodiena jam neį labiau patinka, nes daug kamuolių yra
mattina all alba parašė:
Sveiki, čia gal užsisakėt iš patogu pirkti? Aš iš ten vakar užsakiau daug knygelių, pora dar ir sau knygų pasiėmiau, labai dabar geros kainos ten![]()
Iš presvika tiesiogiai užsisakinėjau, ten geros kainos ir be išpardavimų būna, o jeigu su akcijomis pataikau, tai visai pigu
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai