2018.06.20 14:30 (prieš 8 m.)
VaidaKB parašė:
Rimsiene kaklo rauksles nematuoja ir neturi to daryti, ji duoda siuntima i moters ir vaiko klinika ten issamus ultragarsas atliekamas nes iranga tikrai geresne nei …
Tai Jums matai kitaip. Niekas ir nesako, kd ji turi matuoti, puikiai pati suprantu, kad siuntimą išrašo! Bet ji to nepadarė! O dėl siuntimo per savo žioplumą teko pačiai matuoti vaikelį 19 savaitę, nes išrašė siuntimą po registravimo datos, man būtų buvę per vėlai. O kai pamatavo vaikelį, man apsirengus ir paklausus ar viskas gerai, ji pasakė "gi rodžiau" tokiu balsu pakeltu, vos išspitreno skaičiukus, teko man padiktuoti ir iš kabineto išėjome į skirtingas puses, taip man nepaaiškinus ar viskas gerai ir Jums čia atrodo profesionalu? Širdutės nėra klausiusi visiškai tik atlikusi šlapimo ir kraujo tyrimus 12 sav. Ir va pamatavo vaikutį pati. Jos pagrindiniai klausimai, kada tuoktis žadu su vyru, vos neverčia manęs. Sako tik " o kaip iš veido gerai atrodai, kaip ne nėščia". Vitaminų neišrašė jokių. Atnešiau privačiai atliktus pienligės tyrimus o ji net nežvilgtelėjo ir pagal save išrašė vaistus.
Iš kurios pusės Jūs čia vertinate jos profesionalumą?? Eilinė ginekologė, kuri dirba NE PRIVAČIAI, tokia ir apžiūra.