Pasikeitusi parašė:
Laba diena, mielos dvynukų mamytės. Aš dar tik būsima identiškų dvynių mama, todėl labai reikia įvairios informacijos. Konkrečiai dabar esu vežimo paieškose.…
Fb: 2020 dvynukai, junkites
Pasikeitusi parašė:
Laba diena, mielos dvynukų mamytės. Aš dar tik būsima identiškų dvynių mama, todėl labai reikia įvairios informacijos. Konkrečiai dabar esu vežimo paieškose.…
Fb: 2020 dvynukai, junkites
Pasikeitusi parašė:
Ačiū už atsakymą. Šiandien parduotuvėje minėjo, kad geresnio dvyniams nerasite, vien dėl funkcijos kai gali susiaurinti ir vežti tik vieną vaiką ir ne tik dėl to…
Kam vezti viena vsika, kai pas jus bus du? 🤷♀️
Mes irgi buga deveta pirkom. Pliusai: lengvas, greit isilanksto/susilanksto, manevringas. Plius siauras.
Sodyboje, kur nereiks transportuoti ir surinkineti vezimo, emem emaljunga.
Daugiau galite dvynuku grupej rasti post'u ir merginu komentaru. Dar yra grupe : dvynuku mamyciu turgelis, ten irgi rasite postu su komentarais
M0ni parašė:
Kam vezti viena vsika, kai pas jus bus du? 🤷♀️
Mes irgi buga deveta pirkom. Pliusai: lengvas, greit isilanksto/susilanksto, manev…
Reikia ir viengubo kartais, patikėkit, kad ir du vaikai
mes bugaboo pirkom taip pat, taip pat viengubą ir dvigubą adapterius kėdutėms. Tikrai nemažai tenka ir su vienu vaiku keliaut, tarkim pas gydytoją (vienam sirguliuojant antrojo tikrai nesivežam kartu). Tas pats miestų ligoninėse/poliklinikose su senoviniais liftais – daugeliu atvejų telpa tik viengubas vežimas.
ausugin parašė:
Sveikos, mamytės 🙂 pasidalinti, kokius sportinius vežimus turite, ar pasiteisino?
Mes pirkom sportinuką Hauck, lengvai važiuoja, viena ranka galima vežti. Gulimos padėtys darosi.
ausugin parašė:
Sveikos, mamytės 🙂 pasidalinti, kokius sportinius vežimus turite, ar pasiteisino?
Mes nusipirkom Peg Perego book for two, labai dziaugiames siuo pirkiniu
Pasikeitusi parašė:
Merginos gal parduodate autokėdutes?
As perleidziu 3in1 vežimą ABC design, 2 lopsiai, 2 sportines dalys ir dvi autokedutes, jei domina galiu atsiusti foto
Pasikeitusi parašė:
Merginos gal parduodate autokėdutes?
Mes parduodam visa komplekta - vezima, pasidaro ir sportinis, yra remas, kai ant vezimo galima uzsideti autokedutes ir taip veztis vaikucius, autokedutes, minksti lopsiukai i vezima ir nestis leliukus. Uzdangalai nuo lietaus, uodu, rankine ant rankenos
kaina derinama
https://www.musumazyliai.lt/vezimukai/dvynukams-ir-daugiau/18196574-puikus-dangiskas-vezimelis-dvynukams-su-visais-priedais
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai