Tikinti stebuklu parašė:
O kiek savaiciu buvo kaip pradejo mazeti simtomai?
Man buvo 5 sav., 6 savaitę prasidėjo kraujavimas, tada ir pradėjo atsileisti krūtinė, kūnas kažkoks lengvas pasidarė, nors kol kraujavau pilvą baisiai spazmuodavo
Tikinti stebuklu parašė:
O kiek savaiciu buvo kaip pradejo mazeti simtomai?
Man buvo 5 sav., 6 savaitę prasidėjo kraujavimas, tada ir pradėjo atsileisti krūtinė, kūnas kažkoks lengvas pasidarė, nors kol kraujavau pilvą baisiai spazmuodavo
monezuikis parašė:
Sveikos, tom kam buvo nesivystantis nėštumas, ar prieš tai dingo visi nėštumo požymiai? Ar nebūtinai dingsta?
Man atsimenu pasirode vienkartines sviesiai rudos isskyros, as jas suignoravau, po dvieju sav atleido krutine ir jau buvo daaaaug tamsiai rudu isskyru, nuejus pasake, kad dvi sav kaip nebesivysto, tai manau jau pirmas zenklas buvo tada tos svelniai rudas patepimas..
pukelis2016 parašė:
Mielosios, kaip kovojate su viduriu uzkietejimu? Kosmaras kazkoks... 🙈
vanduo
Kac. parašė:
vanduo![]()
Man irgi vanduo geriausiai nuo užkietėjimo
ir prieš nėštumą būdavo problemų su viduriais, kadais bandžiau slyvas, tai tik pilvą skaudėjo, nieko nepadėjo. Ir kai jau reikia būtinai, tai geriausia vandens prigert nemažai, tada tikrai padeda. O po to jau stengiesi žiūrėt mitybą, kuo daugiau daržovių, vaisių, vandens, bet ne visad išeina
k.mor parašė:
Aiškumas kam aktualu dėl to NIPT. Šiandien pridaviau tyrimui Santaros klinikose. Daro tyrimą Harmony, siunčia į Vokietijos laboratoriją. Kaina 577€ + 52€ konsultac…
Tik vienas įdomus niuansas. Siunčia per privačią genetika.lt kliniką. Sumokėjau už konsultaciją, o už tyrimą mokėsiu tai klinikai. Na taip įdomiai..
pukelis2016 parašė:
Dekui uz patarima! As dziovintas slyvas vandeniu uzpilu ir geriu/suvalgau paskui, bet nebepadeda... 😣
Kivi padeda
k.mor parašė:
Tik vienas įdomus niuansas. Siunčia per privačią genetika.lt kliniką. Sumokėjau už konsultaciją, o už tyrimą mokėsiu tai klinikai. Na taip įdomiai..
Nu labai įdomiai, man kažkaip jau įtarimas kyla, kas ten su informacija. Dar šnd bandysiu prisiskambinti ir išsiaiškinti, kodėl telefonu visai kitokią info sako. Gerai, kad neatšaukiau dar kito užrašymo darytis NIPT VGN. O jei atėjus su siuntimu, tai konsultacija gal nekainuotų?
k.mor parašė:
Aiškumas kam aktualu dėl to NIPT. Šiandien pridaviau tyrimui Santaros klinikose. Daro tyrimą Harmony, siunčia į Vokietijos laboratoriją. Kaina 577€ + 52€ konsultac…
O ką konkrečiai ištirs, pasakė? Nes internete randu info, kad ne tiek daug visko kaip man telefonu sakė (neapima delecijų). Va tau ir valstybinė įstaiga...
Carpe_diem parašė:
Nu labai įdomiai, man kažkaip jau įtarimas kyla, kas ten su informacija. Dar šnd bandysiu prisiskambinti ir išsiaiškinti, kodėl telefonu visai kitokią info sako. Ge…
Todėl kad Lietuvoje tik privačios klinikos daro. Matyt Santaros tiesiogiai tų tyrimų nesiunčia. Taigi ir visa info matyt priklauso pas kokį gydytoją užsirašai, per kur jie dirba. Šiaip nesvarbu iš esmės, nes tyrimas atliekamas Vokietijos klinikoje yra labai geras, tikslus ir pažangus. O toks tiklas juk ir yra
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai