Saulėė parašė:
As jusu vietoj nuolat duociau kruti. Kuo daugiau stimuliuos, tuo labiau rasis pieno![]()
Tai ir duodu nuolat ,bet jau visokios mintys atsiranda nuo to pastovaus kabojimo
Saulėė parašė:
As jusu vietoj nuolat duociau kruti. Kuo daugiau stimuliuos, tuo labiau rasis pieno![]()
Tai ir duodu nuolat ,bet jau visokios mintys atsiranda nuo to pastovaus kabojimo
EveVaSe parašė:
Kreipiuosi į tas, kur terminas praėjo... Man kaip ir vakar jau buvo terminas, nieko, šiandien pas gydytoją buvau, pratesė iki 9 dienos. Labai įdomu, ar daug čia tok…
Mano terminas pagal mm buvo 3, o pagal echo 6, kamštis šalinasi gal jau ketvirtą dieną, praeitas dienas buvo skaidrus, o šiandien jau rožinės spalvos, bet daugiau visai jokių požymių 🙈
Žymantė9 parašė:
Mano terminas pagal mm buvo 3, o pagal echo 6, kamštis šalinasi gal jau ketvirtą dieną, praeitas dienas buvo skaidrus, o šiandien jau rožinės spalvos, bet daugiau v…
Ruošiasi 😍 viskas gerai
laukit sąrėmių
shypsenyte parašė:
O jus pasitikit savo gyd? Siaip idomu,nes jei man taip tiesiog nuleistu,tai tikrai kiltu itarimas..ir eiciau kazkur pasikonsultuoti,nes is tiek,kiek sakot,tai cia v…
Aš visada pasitikiu gydytojais, nes jie mokėsi ne šiaip sau tiek metų, kad aš be medicinio išsilavinimo jiems aiškinčiau kas ir kaip
aš galiu darbo teisės klausimais ir personalo atrankoms paaiškinti, bet ne medikam
bet šiandien kažkaip keistai, viskas gerai, viskas tvarkoje, nebijok, bet CP bus 41,tai sakau, gal čia visoms taip, 41 sueina ir pjausto
na ketvirtadienį eisiu pas kitą gydytoja žiūrėsiu ką sakys
nes pačios savijauta nepanašu, kad pradėčiau čia ir dabar gimdyti
manau išlauksiu ir 9 ir dar kitos savaitės
p.s.draugei Kaune suėjus 41 savaitei irgi CP darė, nors kaip pati sako galėjo pati gimdyti... Tai gal čia kokia nauja praktika
na jeigu turėsiu kokių žinių informuosiu
niekieno parašė:
Man taip pat gegužės 30 dieną, vakar buvau pas gydytoja, tai mažylis apsivetęs, galvytė labai žemai, patikrino kaklelį, sako trumpėjatai ir palikau nesupratus, …
Aš šiandien eisiu i apžiūra žiūrėsiu ka pasakys Kaklelio netikrino man ir nzn ar tikrins Šeip gerai jaučiuosi tik nemiga kankina... na ir pozos tinkamos nerandu
Irmgardina parašė:
Oi zinokit pirmus menesius taip ir bus,pastoviai atrodys kad kabos,reikia kantrybes su siuo dalyku😉👍
Irmgardina parašė:
Tiesiog šalin savo susikurtą vaizdą kaip ir kiek laiko turi žindyti jūsų vaikas. Jam tik 4 d. net ir ištisas kabojimas yra absoliuti norma. Jam reikia šilumos, pieno, jūsų kvapo, širdies garso. Maniškis, jei žindo, nenukabinu kartais ir dvi valandas. Ir jei kabėtų dar daugiau nesugalvočiau, kad kažkas blogai. Vienintelis ženklas, kuris turėtų kelti įtarimą tai šlapinimasis. Jei šlapinasi, reiškia jam visko užtenka. Kantrybės ir tiek
korinele parašė:
Tiesiog šalin savo susikurtą vaizdą kaip ir kiek laiko turi žindyti jūsų vaikas. Jam tik 4 d. net ir ištisas kabojimas yra absoliuti norma. Jam reikia šilumos, pien…
Sutinku. Pradžioj taip ir būna! Maniškis pirmasis atsimenu net nenusnūsdavo ilgai vis busdavo ir prašydavo papo. Čiulptuko iš pradžių kol reguliavosi vengiau duoti.
Ai dar pabandykite kai užmiega papulį ištraukt švelniai (įkišus mažąjį pirštelį tarp papulio ir burnytės), nes kartais jie tiesiog įsikabinę užmiega. Maniškis taip ir užmigdavo pirmus tris mėnesius
gal tada kažkiek pamiegos ir nežįsdamas
Vikė parašė:
Turejo. Buvau jau paruosta i operacine, bet sugalvojo echo padaryt, tai vaikinas per 2 dienas sugebejo vel tinkamai isitaisyt.tai dabar neaisku ar vel jis man n…
Geras! Sveikinu! O man patikino, kad jau tokiu laiku nesivers tikrai. Nu vadinasi siandien ir as dar turiu paskutine vilti, gal per stebukla persivers
k.mor parašė:
Ruošiasi 😍 viskas gerailaukit sąrėmių
![]()
Su pirmu nėštumu terminas buvo 19, 21 pasišalino kamštis 6 ryte, pradėjo vandenys bėgti iškart, 6:11 prasidėjo stiprūs sąrėmiai o pagimdžiau 23:28.
Dabar irgi kažkokios panašios pradžios tikėjausi bet kamštis šalinasi kelintą dieną. O dar tas laukimas 🙈😁 atrodo greičiau kad tik prasidėtų 😁
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai