almike parašė:
Sveikos. Kokią mėsytę dar duodate savo kleckas? Iš kur perkate? Mes kol kas tik triušiena valgom ir žuvies ragavo.
Triušieną,veršieną,vištieną..iš turgaus
almike parašė:
Sveikos. Kokią mėsytę dar duodate savo kleckas? Iš kur perkate? Mes kol kas tik triušiena valgom ir žuvies ragavo.
Triušieną,veršieną,vištieną..iš turgaus
Indra0 parašė:
Gal kas nors žinot, kiek laiko galima vartoti vit D.su žaliu drakoniuku po atidarymo? 🤔
3 mėn. tokį naudoju
JPUMA parašė:
3 mėn. tokį naudoju![]()
Ir aš jau 5 mėnesį tokį naudoju
Ieva Jac parašė:
kaip jusu mazyliams su ugio augimu? mum ugis visai sustojes65 cm..ar yra dar kam panasiai?
Manau gal ne tiksliai pamatavo. O kaip Jums pačiai atrodo pagal drabužėlius?
Ieva Jac parašė:
kaip jusu mazyliams su ugio augimu? mum ugis visai sustojes65 cm..ar yra dar kam panasiai?
Žiūrėkit pagal drabuželius, nes tikrai ne visada gerai pamatuoja. Mes nuėjom 5mėn ūgis buvo 67cm, 6mėn jau 66cm pamatavo, nors per tą mėnesį jau atidėjau ne vieną rūbelį, kuris išaugtas buvo
.Lėlytė. parašė:
Mum tai svoris lėtai auga,ūgis net aukštesnis nei norma
Mums irgi svoris lėtai auga. Kiek jus sveriat? Mūsų ūgis 71 cm, o svoris tik 7,6
Ieva Jac parašė:
Mes irgi 65, net pas endokrinologa siunte, bet sake viskas normaliai🙂
Aš galvoju,juk ima tyrimą iš kulno gimus,ten yra ligom,susijusiom su medžiagų apykaita,tyrimui...hipotirozei ir tt,tai jei būtų radę,būtų pranešę....bent mum sakė praneš,jei kas blogai bus...aš manau priklauso nuo genetikos..aš 12 kl svėriau 49, tai kaip kartis buvau....bet aukštoka....ir dukra gal tokia bus..beje sūnus tesveria 25 kg...
Astra parašė:
O mėsą kasdien duoti? Dabar duodu 2-3 kartus savaitėje, pradžioje nesinori padauginti![]()
Duodu mėsą maždaug 5 kartus per savaitę, kartą žuvis ir kartą koks ankštinių patiekalas.
Ieva Jac parašė:
svoriu tai jis 9.7 kg..ir ti 6 menesi suatojo svoris siek tiek..siaip kiekviena menesi po 1.2 kg. Del ugio daktare sake stebesim iki metu,paskui pas daktarus sius.…
Svarbu, kad ūgis, svoris ir galvos apimtis būtų vienoj procentilėje, t. y. augimas būtų harmoningas, tuomet viskas gerai. Mano per 3 mėn. 2 cm paaugo tik, svoris 800 g, bet viskas proporcingai, be to, jau nebe pirmi mėnesiai, nebepriklauso tiek augti.
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai